Fabrikschef i Vestfrost Solutions Bent Nielsen i samtale med adm. direktør Jan K. Madsen fra Gibo Plast.

Fabrikschef i Vestfrost Solutions Bent Nielsen i samtale med adm. direktør Jan K. Madsen fra Gibo Plast.

Nye rammer:

Et kig ind bag den nye Vestfrost-facade

Vestfrost Solutions er for længst rykket ind i sin nye administrationsbygning på Falkevej, og det var på høje tid at få den indviet officielt. Det skete ved et åbent hus-arrangement for kunder, leverandører, naboer, håndværkere og venner af huset i sidste uge.

Adm. direktør Jens Damgaard lagde i sin korte velkomst ikke skjul på, at den smukke tilbygning på 1.000 m2 og ombygningen af den eksisterende administration på 1.800 m2 har været længe undervejs. Men resultatet viste sig at være værd at vente på.

"Vi har fået et nyt hus med kvaliteter, der er til gavn for os alle i dagligdagen, og som også afspejler kvaliteten i vores produkter," sagde Jens Damgaard blandt andet.

Domicilet blev officielt rykket fra Spangsbjerg Møllevej til Falkevej i 2009, da husholdningsdivisionen blev solgt, og Vestfrost valgte at koncentrere sig om køle- og fryseudstyr til merchandise, vine, hospitalsbrug og vaccineprodukter. I flere år sad medarbejderne tæt, og økonomiafdelingen måtte tage vagten i den tidligere portnerbolig.

Felthaus Arkitekterne har formået af få nyt og gammelt til at blive til et harmonisk hele, hvilket de godt 40 gæster kunne forvisse sig om ved rundvisninger på fabrikken og i administrationen, der er arbejdsplads for ca. 60 af medarbejderne. Jens Damgaard roste netop medarbejderne for tålmodighed i byggeprocessen.

"Jeg er sikker på, at ingen af jer savner tryklufthammere, slagboremaskiner og mudderet, vi måtte igennem mellem bygningerne. Det har vi lagt bag os nu," sagde Jens Damgaard.
Om- og tilbygningen har kostet godt 25 mio. kr.

Publiceret 01 September 2016 10:45