Thomas Helveg er bidt at cykle. På søndag deltager OB-koryfæet i et sponsorcykelløb i B.1909, der samler penge ind til ungdomsarbejdet.

Thomas Helveg er bidt at cykle. På søndag deltager OB-koryfæet i et sponsorcykelløb i B.1909, der samler penge ind til ungdomsarbejdet.

Seks hurtige til Thomas Helveg:

"Jeg tager gerne mine farvede briller af"

På søndag deltager OB-koryfæet i et sponsorcykelløb i B.1909

Af
Emil Hermann

1. Hvorfor er du med i sponsorcykelløbet i B. 1909?
"Fordi jeg er OB-mand. Haha. Ej, jeg vil gerne være med til at skabe større opmærksomhed om eventet, fordi pengene jo går til B. 1909´s ungdomsarbejde i Vollsmose. Det er meget prisværdigt."
2. Hvad er dit eget forhold til Vollsmose?
"Jeg må være ærlig at sige, at jeg ikke kommer så meget i bydelen, da jeg bor i modsatte ende af Odense. Men jeg har tidligere været derude flere gange i forbindelse med mit fodbold."
3. Hvordan oplever du udviklingen i Vollsmose?
"Som regel hører vi mest om de negative historier i medierne. Det er ærgerligt, for som den her dag viser, foregår der også positive ting."
4. Du cykler selv med i sponsorløbet. Er du bidt af at træde i pedalerne?
"Ja, det er jeg faktisk. Kroppen kan bedre håndtere cykling frem for gammelmandsfodbold. Det betyder meget for mig, at jeg kan holde mig i gang hele tiden, og derfor er det dejligt at sætte sig op på racercyklen og drøne derudaf."
5. Er du stadig aktiv på fodboldbanen
Ja. Vi er nogle tidligere OB-spillere, der spiller oldboys i AC Odense. Derudover tørner jeg også lidt ud for DBU, der har et Old Boys-landshold med spillere som Flemming Poulsen, Stig Tøfting og mange flere. Det er meget rart at komme lidt rundt i landet og spille lidt bold sammen med tidligere landsholdskolleger.
6. Hvad glæder du dig mest til på søndag?
"Jeg håber, jeg kan være med til at skabe en rigtig god dag. Selvom jeg er OB´er, tager jeg gerne mine farvede briller af, når jeg hjælper andre mennesker. 

Publiceret 01 September 2016 14:45