Jacob Hove er lokalredaktør på Lokalavisen Fredericia.

Jacob Hove er lokalredaktør på Lokalavisen Fredericia.

Talentjagt:

Lokalavisen uddeler 20.000 kr.

Lokalavisen Fredericia uddeler to talentpriser i morgen, fredag. Vær med til uddelingen kl. 19.30 på Rådhuspladsen

Af
Lars Saugbjerg

Vi har alle et talent. Det er ikke os alle, som forfølger det, finpudser det og gør det til en stor del af vores liv. Men de, der gør, får som regel store oplevelser og selvindsigt i fortjeneste.
Unge, hårdtarbejdende og viljestærke talenter har fortjent opbakning. Derfor har Lokalavisen Fredericia i årets løb præsenteret en lang række unge talenter her i avisen. Dansere, billedkunsterene, musikere, svømmere og mange andre er blevet interviewet og indstillet til Lokalavisen Fredericias to talentpriser på hver 10.000 kroner.
Den ene pris er i kategorien sport, den anden er i kategorien kultur.
“Lokalområdet vrimler med dygtige unge, som dyrker deres talenter. De fortjener at blive set og hørt. De fortjener mere end blot det daglige skulderklap for deres udholdenhed, og det er blandt andet derfor, vi sætter fokus på talenterne i avisens spalter,” lyder det fra lokalredaktør Jacob Hove.

Potentiale

Lokalavisen har haft et tæt samarbejde med Fredericia Kommune om at finde frem til de mange talenter.
“Talent kan defineres på mange måder. Priserne handler ikke kun om at hylde de unge, som har opnået de største resultater. Det handler også om at bakke unge op, som har potentiale til at blive større - hylde unge mennesker, der er på vej op og som inspirerer alle omkring sig med deres evner,” siger Jacob Hove.
Når man har et talent, har man altså ikke nødvendigvis toppet endnu. Men man kan ganske givet forvente af sig selv, at man bliver dygtigere i morgen, end man var i går.
“Alle de unge er forbilleder for andre og kan yde noget ekstraordinært. De brænder for deres interesse - og mange af dem besidder en form for x-factor, der kan bringe dem langt. Vi glæder os til at udråbe vinderne på fredag. Det ligger fast, at de besidder vilje, passion og indre motivation,” siger Jacob Hove, der håber, at publikum møder talstærkt op foran scenen på Rådhuspladsen, så talenterne - ud over priserne - kan modtage store, varme bifald.

Mød talstærkt op

Talentpriserne bliver uddelt i forbindelse med Kulturnatten i Fredericia. Fredag går finalisterne på scenen på Rådhuspladsen kl. 19.30.
“Vi håber i øvrigt, at vinderne vil bruge pengene til at dyrke deres talent. Enten ved at investere i for eksempel udstyr, mentaltræning eller lignende.”
Det ligger allerede nu fast, at Lokalavisen Fredericia senere på året genoptager Talentjagten, så følg med i avisen, hvor vi senere fortæller, hvordan man deltager i konkurrencen.

Lokalavisen uddeler i alt 20.000 kroner til to talenter. Hvem? Ja, det bliver offentliggjort under Kulturnatten 2. september, Rådhuspladsen klokken 19.30.

Publiceret 01 September 2016 06:00