Nørreskoven ved Vejle Idrætskoler fyldes med bjerggeder på hjul

I weekenden 10. - 11. september køres der finale i Nørreskoven i den nationale MTB-liga, som også er Nordisk Mesterskab, hvor de bedste mountainbikere i Norden vil deltage.
Arrangementet er samtidig en indvielse af det nye Mountainbikespor, som er realiseret i et samarbejde mellem Mountainbike Club Vejle, Vejle Kommune og Vejle Idrætsefterskole.
 Eleverne fra Vejle Idrætsefterskole og Vejle Idrætshøjskole glæder sig til weekendens arrangement på den helt nye og spektakulære mountainbikerute i Nørreskoven.
"Mange af vores nuværende MTB-elever fra Vejle Idrætsefterskole skal køre i enten U-17 eller U19-klassen - med gode chancer for topplaceringer. Dertil kommer tidligere elever fra Vejle Idrætsefterskole, som har haft stor succes, f.eks. Simon Andreassen og Anders Bregnhøj, der kører med helt fremme i elite-klassen," lyder det fra forstander på Vejle Idrætsefterskole, Frank Rasmussen, i en pressemeddelelse. 

Alle er velkomne

Før løbsstart søndag formiddag vil der være indvielse af et nyt mountainbikespor, men eleverne fra de to skoler har ikke kunnet holde sig tilbage og har allerede været ude at prøvekøre ruten.
 ”Det er helt fantastisk. Vi har jo fulgt med på tæt hold og set, hvordan mange frivillige fra Mountainbike Club Vejle og lokalområdet har lagt rigtigt mange arbejdstimer i at skabe mountainbikeruten. Elever fra Vejle Idrætsefterskole har også været med ude og flytte grus. Jeg sender en stor ros til alle, der har lagt kræfter i projektet. De har gjort det virkeligt godt, og nu er ruten jo en fantastisk facilitet for vores elever til at boltre sig i”, udtaler forstander på Vejle Idrætsefterskole Frank Rasmussen.
Alle er velkomne til at komme og opleve stemningen ved et stort internationalt mountainbikeløb. Det vil også være muligt at lære idrætsskolerne lidt bedre at kende. For eksempel vil Vejle Idrætsefterskole i samarbejde med Campus Vejle have en stand i målområdet for at vise skolerne frem til de mange unge piger og drenge.
Søndag vil Vejle Idrætshøjskole udlåne cykler og instruere i brug af mountainbike, så du selv kan prøve en lille bane.

Publiceret 09 September 2016 12:59