V og S uddelte Verdens Bedste Nyheder

Normalt er de politiske konkurrenter, men torsdag eftermiddag slog de pjalterne sammen for at dele gode nyheder ud til de forbipasserende ved busterminalen i Randers. De to lokale folketingsmedlemmer Michael Aastrup Jensen (V) og Malte Larsen (S) delte aviser ud med budskabet om, at det mange steder i verden går bedre end vi tror - og at vi sammen kan afskaffe fattigdom
 
Uddelingen var en del af den årlige begivenhed "Verdens Bedste Nyheder", der sætter fokus på FN's udviklingsmål.
"Det går i den rigtige retning i mange af verdens fattigste lande. Det skyldes blandt andet dansk udviklingsbistand. Det er et vigtigt budskab, og jeg er glad for, at vi kan være fælles om at fortælle det til borgerne i Randers" - udtaler Michael Aastrup Jensen, MF (V)
"Danske bistandsorganisationer gør et kæmpe stykke arbejde i nogle af verdens fattigste lande. De er med til at gøre en forskel og gennem Verdens Bedste Nyheder kommer det budskab ud over rampen. " - udtaler Malte Larsen, MF (S)
I år er det syvende gang, at Verdens Bedste Nyheder gennemfører en landsdækkende event for at fejre de store globale fremskridt og som noget nyt i år: fejre FN's 17 nye verdensmål. Egentlig skulle uddelingen foregå fredag morgen sådan som i resten af Danmark, hvor der er 2000 frivillige involveret. I Randers var der imidlertid snigpremiere, og derfor var de to lokale politikere allerede på gaden torsdag eftermiddag. 
Bag kampagnen "Verdens Bedste Nyheder" står 100 folkelige udviklingsorganisationer, FN og Danida i partnerskab med DI, Dansk Erhverv og 100 virksomheder og medier. 

Læs mere om kampagnen her:

http://verdensbedstenyheder.dk

Publiceret 09 September 2016 10:40