Nana Welbeck vil spille fast på den centrale midtbane.

Nana Welbeck vil spille fast på den centrale midtbane.

OB-klumme:

Hvor der er en vilje, er der også en vej

Det er ikke urealistisk, at Nana Welbeck får tilkæmpet sig en startplads på midtbanen

Kan Nana Welbeck blive en succeshistorie i Ådalen? Muligvis.
Lige nu er ghaneseren fjerdevalg på den centrale midtbane. El Makrini, Izunna og Jens Jakob Thomasen er foran, hvis du kigger på antal spillede minutter i Superligaen i denne sæson. Welbeck har i alt fået 54 minutter som indskifter mod FCN og Esbjerg.
Afrikaneren fortæller i artiklen ovenfor, at han har tænkt sig at arbejde benhårdt for at komme til at spille fast, og det er da heller ikke helt urealistisk, at den mission bliver opfyldt.
Da Jesper Hansen præsenterede midtbanespilleren i starten af august, sagde sportsdirektøren følgende til OB"s hjemmeside:
“Vi ser Welbeck som en stærk kandidat til startpladserne allerede nu, og så ser vi også et spændende udviklingspotentiale i ham.”
I Superligaen har midtbanespilleren sin første startplads til gode på trods af, at Izunna og El Makrini på skift har været ude med skader.
20-årige Jens Jakob Thomasen, som er et lovende midtbanetalent, har fået fuld spilletid to gange og 80 minutter i en tredje kamp.
Det er altså Thomasen og Izunna, Welbeck skal slå af pinden, da El Makrini virker som Kent Nielsens sikreste midtbanekort.
Det bliver spændende at følge, hvornår den løbestærke og boldsikre ghaneser får overbevist OB-træneren om, at han er en af to foretrukne i maskinrummet.
Klummen er skrevet inden onsdagens pokalkamp i Vejle. 

Publiceret 09 September 2016 14:30