Optakt:

EfB skal i kamp på Heden

De færreste forventer, at EfB kan bygge oven på de fire point i de to seneste kampe mod OB og SønderjyskE i Alka Superliga og få udbytte med hjem fra den sene fredagskamp mod FC Midtjylland på MCH Arena. Cheftræner Colin Todd deler dog ikke skepsissen.  

"Midtjylland er et meget stærkt hold, men jeg er overbevist om, at vi kan matche dem i 90 minutter. Vi har haft et godt momentum i de seneste to kampe, og det vil vi bygge videre på og forbedre os på struktur, kontinuitet og boldbesiddelse. Samtidig har vi reserver, der er klar og presser de 11, der starter på banen. De vil få chancen. I det hele taget er atmosfæren i truppen rigtig god," siger Colin Todd i en pressemeddelelse fra klubben. 
 
Han vurderer, at fredagens modstander har en stærk og bred trup, også uden Pione Sisto, hvis rolle han ser overtaget af Rilwan Hassan. I FC Midtjyllands seneste kamp mod Viborg FF fik sommerens mest spektakulære indkøb i Superligaen, Rafael van der Vaart, debut mod slutningen af anden halvleg og nåede at give prøver på sit blik for spillet. Måske starter han på banen mod EfB.  
"Vi ved, at han har kvaliteter med bolden, og det bør motivere vore spillere yderligere at spille over for så stærk en spiller. Folk troede ikke på forhånd, at vi fik noget med fra kampen mod SønderjyskE, vi fik et point, og nu tager vi til Midtjylland med et formål om at forbedre os yderligere," siger Colin Todd. 

Midtjyderne har vundet de to seneste superligakampe mod EfB, men opgørene forud har haft skiftende vindere eller er endt uafgjort.  

I forhold til kampen mod SønderjyskE er Jesper Jørgensen tilbage efter sin lårskade og erstatter Jeppe Brinch i truppen. Kampen spilles kl. 20.15 på MCH Arena.

Publiceret 09 September 2016 10:00