Redaktionen anbefaler:

Det skal du opleve på Karrusel

Gadefest - 9/9 - Vindegade, Grønnegade og Brandts Torv

Så nærmer Karrusel 2016 sig med hastige skridt, og byens fredagsbarer er igen samlet til en stor fælles fredagsbar til gadefesten. I år kommer eventet til at være på pladsen mellem Vindegade, Grønnegade og Brandts Torv. Det hele starter kl. 14.

Søndagshygge og loppemarked - 11/9 - Østre Plads, Danmarksgade 10

Karrusel slutter om søndagen med et lidt mere stille og roligt arrangement. På Østre Plads vil der være mulighed for at læne sig tilbage i græsset, mens musikken er lidt mere stille og rolig. Det brede publikum er inviteret og der kan spilles spil med børnene. Der er live-musik fra det odenseanske band Aksglæde og der bliver serveret vietnamesisk mad hele dagen.

Forfest til finalefesten - 10/9 - Amfipladsen

I år bliver finalefesten indledt med en stor forfest, der starter fra Amfipladsen, hvor der vil være reception fra kl. 17. 00. En time senere er der afgang mod havnen. Paraden vil bestå af forskellige festvogne, festcrews, drag queens og dansegrupper. Selve finalefesten finder sted ved Dok5000.

Børnekarrusel - 9/9 - Munke Mose

Karrusel byder i år velkommen til Børnefest, hvor de yngste deltagere har mulighed for at opleve 1001 nats eventyr i Aladdins hule eller spille Børnestomp. Det finder sted i Munke Mose, hvor der også vil være mulighed for at spise pandekage, slappe af i græsset eller få ansigtsmaling.

Publiceret 09 September 2016 10:00