For tredje gang afvikles Karrusel i Odenses gader.

For tredje gang afvikles Karrusel i Odenses gader.

Redaktionen guider:

Fire tips til din weekend

Er du i tvivl om, hvad skal lave fredag, lørdag eller søndag. Så læs med her

Af
Emil Hermann

Zirkus Nemo

Han er blevet 59 år. Men humoren og gøgleriet fejler bestemt ikke noget. Siden 1999 har komikeren Søren Østergaard stået i spidsen for Danmarks eneste cirkus for voksne, Zirkus Nemo.
I denne weekend kommer esbjergenseren og alle hans artister til den fynske hovedstad. Jeg har kigget lidt på anmeldelserne af årets show, og det tyder på, at underholdningen er rigtig god. Du kan selv bedømme festlighederne, hvis din fredag aften er ledig.
Sted: Dyrskuepladsen, Broløkkevej 2 5250 Odense SV. Tid: Fredag klokken 19.30. Pris: 190 til 490 kroner. 

Karrusel

For tredje gang afvikles den nye gadefest i Odense, Karrusel. Selvom det er en light-udgave af Distortion i København, hvor 80 til 100.000 mennesker hver dag fester på de forskelige adresser med toptændte DJ´s, så er det en fed i begivenhed i fynsk målestok.
Karrusel starter torsdag og slutter lørdag med en kæmpe finalefest. Timingen er super god for vores nye medborgere, der er startet uddannelse, da fester er en fin måde at lære andre mennesker at kende på - både med og uden alkohol i blodet.
Sted: Munke Mose torsdag kl. 17 til 23. Fredag: I centrums gader kl. 16 til 24. Lørdag: Odense Havn kl. 19 til 04. Pris: Afhænger af dagen. Du kan købe både armbånd til alle dage samt endagsbilletter. 

Fjordens dag

Anden søndag i september er lig med Fjordens Dag.
Sådan har det været i 25 år til stor glæde for naturmenneskerne i Odense og på resten af Fyn. Formålet med begivenheden er at gøre opmærksom på alle de aktiviteter, du kan foretage dig i og omkring Odense Fjord.
Fiskekonkurrence, kajaktur og mountainbike er blot nogle af de muligheder, du kan kaste dig over.
Vi må håbe, at vorherre ikke åbner for sluserne, så tilslutningen bliver stor.
Sted: Stige Ø, Seden Strandby, Klintebjerg og Boel Bro. Tid: Søndag 10 til 16. Pris: Gratis. 

Bunkermuseum

Militære køretøjer fra 30´erne er et beundringsværdigt syn.
Bilerne kan du opleve i parken ved bunkermuseet, hvor paradekørslen foregår. Også redningskøretøjer lægger vejen forbi. Hvis ikke du har interesse for brummenede motorer, kan du i stedet gå under jorden, da den 450 kvadratmeter store atombunker holder åbent.
Sted: Kragsbjergvej 99, 5230 Odense M. Tid: Lørdag 10 til 17. Pris: Sædvanlig entré til bunker

Publiceret 09 September 2016 09:00