På en del af Jonas Krøyers Voss-fotos er der mennesker. Og de personer kan nu få en kopi. Foto: Peter Friis Autzen

På en del af Jonas Krøyers Voss-fotos er der mennesker. Og de personer kan nu få en kopi. Foto: Peter Friis Autzen

Udstilling:

Få en kopi af dit Voss-foto

Hvis du er med på et af billederne fra Voss-fabrikken, kan du få en kopi af billedet

Af
Peter Friis Autzen

“Folk skal selvfølgelig kunne få en kopi, hvis de er med på et af billederne,” siger Jonas Krøyer.
Fotografen, der i den seneste tid har udstillet en fotoserie fra den nu nedrevne Voss-fabrik, er klar til at dele ud af værket. Eller i hvert fald kopier af det.
Mens han gik rundt i de gamle fabriksbygninger, mødte han mange mennesker. Nogle gik rundt for at opleve bygningerne, inden de blev revet ned. Andre var der for at ryge eller bare komme i tørvej.
“De fleste af dem faldt jeg i snak med og fik lov til at tage et foto. I andre tilfælde var dét ikke muligt - for eksempel ved forbipasserende cyklister. Men alle skal have lov at få en kopi, hvis de ønsker det,” siger Jonas Krøyer.
Så hvis man har set sig selv på et af de fotos, der i den sidste tid har været udstillet på kajen i FredericiaC, kan man få en kopi - dog i mindre format end de store udstillede fotos.
“Man skal bare tage et genkendeligt mobilfoto af udstillingen, og så henvende sig i PhotoCare i Danmarksgade,” siger Jonas Krøyer, som glæder sig over den opbakning, udstillingen har haft.
“Mange har været interesseret - også i at gøre projektet muligt. Det glæder mig meget,” siger han med henvisning til sponsorer og folk, der lod sig fotografere.

Publiceret 09 September 2016 06:00