Kenneth, Carsten og Ivan er teamet i Brødrene Dahls nye butik i Sønderborg.

Kenneth, Carsten og Ivan er teamet i Brødrene Dahls nye butik i Sønderborg.

Brødrene Dahl slår døren op

Torsdag i næste uge åbner Brødrene Dahls deres nye butik på Ringbakken i Sønderborg

Butikspremiere Efter små tre ugers indkøringsperiode er Brødrene Dahl klar til at slå dørene op til den nye butik på Ringbakken i Sønderborg. Torsdag den 6. oktober er der officiel indvielse af den 800 kvadratmeter store butik. Åbningen fejres med deltagelse af Sønderborgs borgmester Erik Lauritzen, gode åbningstilbud og gaver til de første 150 kunder i butikken.
"Det er en festdag, at vi nu er til stede lokalt, og det ønsker vi at fejre med maner. Hidtil har vores kunder været henvist til telefonen og vores butik i Aabenraa. Nu får de adgang til alle vores services her i byen. Vi glæder os meget til at blive en del af det lokale erhvervsliv og den store aktivitet, der er i området," siger forretningschef Kenneth Jensen.
Sammen med to lokale medarbejdere fra branchen udgør han teamet i den nye butik.

Afhentning og levering

"Butikken er indrettet, så der er plads til både den faglige dialog og den hurtige ekspedition. Tid er penge for installatørerne. Derfor gør vi meget for at minimere installatørernes tidsforbrug på at skaffe materialer, så de får mere tid på byggepladsen," siger Kenneth Jensen og fortæller, at den nye butik tilbyder KvikAfhentning, hvor installatørerne kan bestille deres materialer online eller på telefon, hvorefter personalet pakker varerne og stiller dem klar til afhentning i butikken.
"Opstår der et akut materialebehov på byggepladsen, tilbyder vi også at levere varerne direkte på byggepladsen inden for en time. Det kalder vi KvikLevering. Det koster lidt ekstra, men kan hurtigt svare sig frem for at sende en mand af sted," forklarer Kenneth Jensen.
Indvielsesfesten starter kl. 7 med morgenbuffet og en gratis biloplader til de første 150 kunder. Klokken 11 er der officiel åbning ved borgmester Erik Lauritzen, og herefter er der åbningstilbud. Fra kl. 11.30 bydes der på lidt mad og drikke.

Publiceret 01 October 2016 08:00