Lørdag 1. oktober kan man opleve hele to byorkestre samt den kendte violinist Kim Sjøgren i Køge. Pressefoto

Lørdag 1. oktober kan man opleve hele to byorkestre samt den kendte violinist Kim Sjøgren i Køge. Pressefoto

Kendt violinist spiller med Køge Byorkester

Kim Sjøgren står i spidsen, når Køge Byorkester giver koncert

Efter flere udendørskoncerter i løbet af sommeren, på Køge Torv, i Rådhusgården og på plænen foran Gammel Køgegaards hovedbygning, er tiden nu kommet til at opleve Køge Byorkester ved en indendørs koncert. Lørdag 1. oktober kl. 15 åbnes dørene på Køge Handelsskole til en kæmpe koncert, hvor den kendte violinist Kim Sjøgren optræder sammen med to orkestre, nemlig Køge Byorkester og Burgsteinfurter Blasorchester, som er Byorkestrets tyske venskabsorkester.
Det bliver et festfyrværkeri af spændende orkestermusik og en bred vifte af trylleri for violin. Af klassiske værker med soloviolin kan nævnes T.Albinoni – Adagio i g-mol, Temaet Habanera fra Sarasates Carmen Variationer.
Senere i programmet vil Kim Sjøgren optræde sammen med begge orkestre i Klezmar Classics, Jacob Gades Tango Jalousi og Czardas af V.Monti.
Starten på samarbejdet mellem Burgsteiner Blaorchester og Køge Byorkester ligger mange år tilbage. En hel del af orkestermedlemmerne begge steder har nemlig allerede som børn og unge deltaget i udvekslingsbesøg med skoleorkestrene fra Burgsteinfurt og Køge, første gang i 1956.
Billetter købes i Køge Turistkontor. Er der billetter tilbage på koncertdagen, kan de købes ved indgangen fra kl. 14.logy

Publiceret 01 October 2016 07:00