Der er altid gang i handlen på Deluxe4you på Teaterbygningen.

Der er altid gang i handlen på Deluxe4you på Teaterbygningen.

Lopper på Teaterbygningen

Søndag 2. oktober er der endnu engang luksuslopper på Teaterbygningen

For fire år siden havde arrangørerne bag Deluxe4you et ønske om, at give kvinderne i Køge og omegn mulighed for at sælge ud af deres lækre mærkevaretøj og samtidig fylde klædeskabet op med dejligt tøj til en billig penge. Der var ikke afholdt større tøjloppemarkeder i Køge før, og de to arrangører var nervøs for, om folk ville deltage i projektet.
I dag kan arrangørerne kun trække på smilebåndet, når de tænker tilbage på dette.
”Det blev heldigvis en kæmpe succes og har været det lige siden. Kvinderne står i kø både for at besøge os, men også for at sælge ud af klædeskabet. Vi har stadeholdere fra nær og fjern. Mange siger, at de også bruger det som en hyggesøndag, fordi arrangementet i sig selv er rigtig hyggeligt. Mange fortæller os, at markedet har ry for at tøjet er lækkert og sælges til rigtige fornuftige priser, hvilket vi er meget stolte af,” siger de to arrangører, Anbritt Pugerup Danielsen og Trine Woller Johansson.
De to arrangører har i løbet af årene måtte udvide konceptet lidt. Mange af stadeholderene havde et ønske om at supplere tøjsalget med fine loppeting og retro, hvilket gør staderne rigtige interessante at gå på opdagelse i og samtidig appellerer tingene måske også lidt mere til de mænd, der slæbes med på Deluxe.
For selv om alle er velkomne, er der overtal af kvinder, som shopper og hygger på Teaterbygningen når der afholdes Deluxe4you. Det finder sted søndag 2. oktober klokken 10-14.mart

Publiceret 01 October 2016 14:00