Odense Horse Show åbner for sidste gang dørene for publikum i uge 42.

Odense Horse Show åbner for sidste gang dørene for publikum i uge 42.

Odense Horse Show takker af med flot program

Et langt samarbejde slutter på toppen med World Cup i dressur

JBK Horse Show har sammen med Odense Kommune og Sport Event Fyn gennem de seneste 10 år haft et tæt og succesfuldt samarbejde om en række store ridesportsbegivenheder i Odense.

Men når dette års udgave af Odense Horse Show i uge 42 løber af stablen med et stærkt program, som blandt andet omfatter world cuppen i dressur, markerer det samtidig afslutningen på det succesfulde samarbejde.

Parterne vurderer nemlig i fællesskab, at der ikke fremadrettet er mulighed for at fortsætte samarbejdet med samme succes som hidtil, og man er derfor enige om at slutte på toppen.

Den fælles beslutning er truffet, efter man gennem en periode sammen har afsøgt nye forretningsmodeller på et marked, som har ændret sig markant de senere år. På den baggrund er parterne nået til den fælles konklusion, at det ikke på de forretningsmæssige vilkår, der findes nu, er muligt at lave et show, som lever op til den kvalitet, JBK ønsker at levere, samtidig med, at det er en sund og god investering for byen.

“Det er rigtig vemodigt, at vi ikke skal afvikle flere arrangementer i Odense, men vi har haft et godt og professionelt forløb med folkene i Odense, hvor vi har undersøgt de fremadrettede muligheder. Så vi kan se hinanden i øjnene og sige tak for et godt parløb fra start til slut. Vi glæder os til at levere et sidste show, som markerer afslutningen på det længste og mest succesfulde samarbejde i dansk ridesport. Det er vi stolte over at have været en del af,” lyder det fra Direktør Jens Trabjerg fra JBK Horse Show.

Odenses borgmester Anker Boye har også været rigtig glad for gennem 10 år at huse JBK Horse Shows markante ridesportsbegivenheder.

“Det har været værdifulde events, som vi har været glade for at huse i byen. De har leveret både omsætning og store oplevelser til mange odenseanere og besøgende udefra. Men vi overvejer også løbende grundigt vores engagement i de events, vi går ind i, og nu har fælles sonderinger med JBK ført til en afslutning på samarbejdet. Nu glæder jeg mig til en fornem afslutning på et godt og udbytterigt samarbejde,” siger Anker Boye.

Publiceret 01 October 2016 10:00