Lørdag 1. oktober kan Lene Jørgensen fejre 35 års jubilæum. Arkivfoto.

Lørdag 1. oktober kan Lene Jørgensen fejre 35 års jubilæum. Arkivfoto.

Jubilæum:

Lene har haft egen frisørsalon i 35 år

Lene Jørgensen har haft sin salon i Sædding Centret i 35 år

Af
Jonas Hansen

Jonas Wrede Hansen

Det er lidt af en milepæl, som frisør Lene Jørgensen i dag kan fejre. I dag har hun nemlig haft sin frisørsalon, Lene International Hair Design, i 35 år.
“Det havde man jo nok håbet på, da man startede salonen, men det hele er gået rigtig stærkt, så jeg har ikke rigtig tænkt på det. Men det har jo været nogle spændende år,” lyder det med glæde i stemmen fra den snarlige jubilar.
Hun var ung, da hun tilbage i 1981 overtog salonen i Sædding Centret. Faktisk syntes Lene Jørgensen selv, at hun måske var en anelse for ung. Så da lokalpressen ville skrive om byens nye frisørsalonejer, løj hun sig ældre.
“Jeg sagde, at jeg var 22 år, selvom jeg faktisk kun var 21,” griner Lene Jørgensen, imens hun tænker tilbage på de første år i salonen.
“Det var hårdt. Der arbejdede jeg seks dage i ugen fra klokken 9 til 17.30 i hverdagene. Dengang var vi kun to på fuldtid og to på deltid. I dag er vi jo otte i salonen,” fortæller Lene Jørgensen.

Stadig glad for at arbejde

Selvom 35 år er længe at være det samme sted, så er Lene Jørgensen på ingen måde frisør-mæt endnu.
“Det er jeg bestemt ikke. Det hjælper selvfølgelig også på det, at jeg har fået mere tid til mig selv,” fortæller hun og fortsætter:
“Pernille, som snart har været her i 25 år, er min højre hånd. Hun går under navnet 'chef to' og er med til at styre mange ting. Generelt skal mit personale have en god del af æren. Vi har et godt team.”
Der er ifølge jubilaren også stadigvæk en del nye udfordringer hver dag, og det er med til at gøre det spændende at tage på arbejde hver dag.
“Det er stadigvæk sjovt, og jeg bliver ved mere at videreuddanne mig,” fortæller frisøren, der for nylig var på kursus i Aarhus og har sendt to af sine frisører på kursus i Italien.
“Men jeg lover, at jeg ikke tager 35 år mere,” lyder det med endnu et grin fra Lene Jørgensen.

Publiceret 01 October 2016 11:45