Alex Vargas gæster ODEON

Når Alex Vargas om lidt skyder sin første landsdækkende turné i gang, kan han se frem til pakkede spillesteder over hele landet. Billetter til Vargas' koncerter er eftertragtede og med en nærmest udsolgt efterårsturné annoncerer han nu endnu en koncert i Odense den 6. april 2017.
Den nye turné begynder i oktober 2016, og er Vargas' første landsdækkende, hvor han besøger 17 byer landet over med sin tryllebindende stemme og store sange.
Der er således god grund til at glæde sig, når den fremadstormende musiker gæster ODEON: De seneste år har Alex Vargas opbygget sig et eftertragtet og anerkendt live-renommé rundt om i Europa, og i foråret lagde han anmelderne ned på dansk grund og fik rosende ord med på vejen for blandt andet sine to udsolgte koncerter på Store Vega og på toneangivende festivaler såsom SPOT Festival, Northside, Wonderfestiwall og Smukfest.
Alex Vargas optrådte desuden på årets Roskilde Festival, hvor op imod 10.000 festivalgængere måtte gå forgæves, da sangeren indtog Gloria scenen, som var pakket til bristepunktet.
Efter den totalt udsolgte koncert med Alex Vargas den 5. oktober på Posten, ser JVB Live nu meget frem til at præsentere ham på ODEON i hjertet af Odense.

Publiceret 04 October 2016 15:00