Hvem har årets juletræ der skal stå ved Hvidovre rådhus?

Hvem har årets juletræ der skal stå ved Hvidovre rådhus?

Har du årets juletræ?

Selvom sommeren kun lige er sluttet, så er jagten på årets juletræ allerede gået ind. Du kan hjælpe Hvidovre Kommunes Vej- & Parkafdeling, med at finde det helt rigtige træ

Skulle du have et grantræ på ca. 10-12 meters højde, som du godt kunne tænke dig at se stå foran Rådhuset eller på Hvidovre Torv, med både lys og stjerne, så er kommunens Vej- & Parkafdeling interesseret i at se træet.

Der er nogle få kriterier, som træet skal leve op til: Træet skal have den rette højde og form, og det er vigtigt, at det står et sted, hvor det er nemt at fælde. Du kan ringe til Vej- & Parkafdelingen på telefonnummer: 36 39 25 30 eller 36 39 25 02. Du kan også sende en mail til jvq@hvidovre.dk. Så sender vi en medarbejder ud for at vurdere, om du har netop det træ, der skal være årets juletræ 2016. Skulle du være indehaver af et strålende grantræ, som dog ikke lever op til de ca. 10–12 meters højde, så fortvivl ikke. Vej- & Parkafdeling skal også bruge grantræer, som bliver skåret op til pyntegran. Dette skal blandt andet bruges til at pryde stativet omkring juletræet.

Sidste års juletræ til Torvet.

Sidste års juletræ til Torvet.

Publiceret 04 October 2016 08:00