Hvidovre Torv bliver klædt i den lyserøde farve på lørdag når der holdes Lyserød lørdag med masser af underholdning, boder og sunde tiltag.

Hvidovre Torv bliver klædt i den lyserøde farve på lørdag når der holdes Lyserød lørdag med masser af underholdning, boder og sunde tiltag.

Hvidovre Torv bliver lyserødt på lørdag

Torve Caféen, Frisør Clara Velvære og Den Sunde Vej inviterer til LYSERØD LØRDAG, på lørdag den 8. oktober på Hvidovre Torv kl. 10 - 15, med masser af underholdning for store og små. Selve torvet vil blive pyntet op med masser af balloner og blomster fra Kirkely Blomster.

Der er lagt op til en rigtig hyggelig dag på tovet med Lyserød Lørdag, hvor man samtidig støtter kampen mod brystkræft. Dagen byder på flere events, boder, musik og sunde tiltag, programmet starter kl. 10.00, hvor man kan tilmelde sig til dagens løb eller gåtur. Kl. 11.00 lyder startskuddet til en gåtur på 2,5 km eller løbetur på 4 km fra Torvet til Rebæk Sø retur. Der er vanddepot på Rebæk Alle 48, ud for Den Sunde Vejs lokaler. Alle tilmeldte er med i lodtrækning om en times personlig træning og en gratis bodyage måling hos Den Sunde Vej. Pris for turen er 50 kr. og de 25 kr. går til at støtte brysterne Kl. 12.00 kan alle der har lyst give sig i kast med Græskar-udskæring, pr. græskar kr. 40,- og de kr. 20,- går til Støt Brysterne. Kl. 14.30 vil de flotteste græskar blive kåret med fine præmier. Man kan kl. 12.30 komme og hilse på Emil der er kendt fra Youtube, hvor han vil stå i boden ved Frisør Clara Velvære Her kan man også lave sin egen effektive økologiske luseolie for 30 kr hvor de 10 kr går til støt brysterne. Lyserød Lørdag på Torvet byder også på musikalsk underholdning når rapperen “SkyggeSiden” kl. 13.00 går på scenen og rapper. Studio Jazz & Motion er også med på dagen og vil give en flot danseopvisning kl. 13.30. Boderne på torvet vil bugne af dejlige sager. Blandt andet giver “Den Sunde Vej” 10% af produktsalget denne dag til støt brysterne og man kan få Body Age Måling for 75 kr., hvor de 25 kr. går til støt brysterne. Frisør Clara Velvære giver 10% af produktsalget denne dag til støt brysterne og Un-Broken har også en bod, hvor 10 kr. af hver solgt effekt der sælges ligeledes går til støt brysterne. Der er bl.a. også boder med magnetsmykker, og her går ligeledes kr. 10 til Støt Brysterne for hvert armbånd der sælges. Lidt godt til mave og gane kan man også få hos Torve Caféen der tilbyder Brunch buffet til kr. 135,- hvoraf de 20 kr. går til støt brysterne. LokalBolig opstiller en hoppeborg, hvor børnene for 5 kr. kan boltre sig, beløbet går ubeskåret til Støt Brysterne. Imens kan forældrene og andre blive fristet af de gode tilbud i de forskellige boder.

Emil fra Frisør Clara Velvære.

Emil fra Frisør Clara Velvære.

Publiceret 04 October 2016 08:00