Amalie fra Hvidovre prøver at tage det roligt og sigte, lige efter rostafetten i ergometer.

Amalie fra Hvidovre prøver at tage det roligt og sigte, lige efter rostafetten i ergometer.

Hvidovre mest vindende klub

Nordea-fonden Challenge er et fantastisk tilbud og udfordring til unge og kommende roere

RONING: Nordea-fonden Challenge er en ny form for ungdomsaktivitet, hvor deltagerne konkurrerer i hold i forskellige bådtyper. Konceptet er et samarbejde mellem Norden-Fonden og Dansk Forening for Rosports “RoBattle”, med formålet at introducere rosporten for de yngste på en sjov og underholdende måde og dermed fremme samarbejdet mellem roklubberne.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

- Hvidovre Roklub var værter for den foregående Nordea-fonden Challenge den 18. juni i år i Hvidovre Havn, oplyser ungdomsleder Flemming Nielsen. - Det var en stor succes, og derfor skulle vi selvfølgelig også med til årets sidste arrangement ved Lyngby Dameroklub, hvor vi deltog med syv af vores yngste ungdomsroere og to erfarne trænere og viste, at man sagtens kan gøre sig gældende og have en fantastisk dag sammen med andre ungdomsroere, selvom man ikke har den store roerfaring endnu... - Jeg er rigtig glad for at Nordea-fonden Challenge netop er målrettet vores nye ungdomsroere, og det er netop en af ungdomsafdelingens mærkesager, at det skal være sjovt at gå til roning. Vores sponsorat fra Hvidovre Kommune gør det økonomisk muligt for roklubben at tilbyde disse tiltag til Hvidovres ungdom, og RoBattle lovede, at vi får Nordea-fonden Challenge at se igen i samme format til næste års udendørssæson... Begivenheden bød ligesom tidligere på spændende aktiviteter og udfordringer i ergometer, geocaching og stafetter, men denne gang kunne ungdomsroerne også prøvekræfter med et lasergevær. Som afslutning på serien af Nordea-fonden Challenge, skulle der også overrækkes en pokal til den mest vindende roklub, og den gik til Hvidovre. - Det perfekte vejr med næsten ingen vind og de gode forudsætninger bød på en rigtig god begivenhed for de 30 tilmeldte ungdomsroere og deres trænere. Som noget nyt ved denne sæsons sidste Nordea-fonden Challenge havde Mikkel Olsen fra Lyngby Roklub, som var hovedansvarlig for lørdagens begivenhed, tilføjet noget nyt til den snart klassiske ergometerstafet. De 30 ungdomsroere kunne nemlig prøve kræfter med et lasergevær, som en del af stafetten... - Her skulle de unge ramme virtuelle mål med et lasergevær, lige efter de havde roet, hvilket var noget af en udfordring, når man er helt forpustet. Ifølge træner John Skibild Hvidovre Roklub, var den ekstra udfordring noget, der virkelig fangede de mange ungdomsroere: - Så snart vi nævnte, at de skulle ind og skyde med lasergeværer som en del af stafetten, var der mange, der blev ekstra nysgerrige. De har haft lasergeværerne i roklubben et stykke tid, og de bliver mest brugt for sjov om vinteren, men her gav det en oplagt mulighed for at give ergometerstafetten et nyt og spændende element, måske noget vi også skulle prøve i Hvidovre...

De tre bedste hold fik overrakt medaljer, og pokalen til det mest vindende hold i sæsonens Nordea-fonden Challenges gik til ungdomsroerne fra Hvidovre Roklub.

De tre bedste hold fik overrakt medaljer, og pokalen til det mest vindende hold i sæsonens Nordea-fonden Challenges gik til ungdomsroerne fra Hvidovre Roklub.

Publiceret 04 October 2016 08:00