Det er dette stationnavn, du skal vænne dig til.

Det er dette stationnavn, du skal vænne dig til.

Odense Stadion skifter navn

EWII Park erstatter Trefor Park, oplyser OB

De seneste seks år har det fynske fodboldpublikum indløst billet til TREFOR Park, når hjemmeholdet løb på banen i Alka Superliga. Det er dog slut fra den 23. oktober, hvor OB's hjemmebane skifter navn til EWII Park.
Navneændringen er et ønske fra energikoncernen om at forstærke de kommercielle aktiviteter.  Samtidig handler det om at overholde kommende krav fra myndighederne om navngivning af selskaber i energisektoren, hvor der ikke må være sammenfald. 
Administrerende direktør hos EWII, Knud Steen Larsen, glæder sig over både navneskiftet og stadionsponsoratet, der fejres med et større event i forbindelse med OB's hjemmekamp mod FCK den 23. oktober.
- EWII er et stærkt navn, der ligesom det danske ord evig, udtrykker noget der består, og noget der rækker langt – i al fremtid, forklarer han i en pressemeddelelse på OB´s hjemmeside.
Også hos Odense Boldklub ser man positivt på den nye hjemmebane og samarbejdet med EWII.
- EWII Park ligger godt i munden og afspejler meget af det OB står for – noget solidt og vedvarende. Som en af de ældste fodboldklubber i Danmark passer navnet stærkt til Striberne, så vi er glade for nu at have en hjemmebane, der også i navnet fortæller historien om klubben som noget, der er for altid, fortæller Jack Jørgensen, kommerciel chef i Odense Boldklub.
Officiel indvielse mod FCK
TREFOR Park bliver officielt til EWII Park den 23. oktober, hvor OB møder FCK i Odense. Inden kampen vil der være indvielse af den nye hjemmebane, hvor OB og EWII inviterer fynboerne til fodboldfest på stadion, der til anledningen vil være pakket ind i EWII's farver og logo.

Publiceret 04 October 2016 09:30