Så er der igen Helsemesse i Medborgersalen med masser af tilbud fra den alternative verden.

Så er der igen Helsemesse i Medborgersalen med masser af tilbud fra den alternative verden.

Positive energier til krop og sind

Hvidovres Alternative Helsemesse i næste weekend den 15. og 16. oktober i Medborgersalen - gratis foredrag og billige prøvebehandlinger

Der er gratis entré, når Den Alternative Hvidovre igen arrangerer Hvidovres Alternative Helsemesse på næste lørdag og søndag den 15. og 16. oktober kl. 10.00-17.00 begge dage. Messen afholdes i Hvidovre Medborgersal, og der forventes flere tusinde gæster over de to messe-dage.

Masser af behandlere

Mange af behandlerne er medlemmer af den lokale forening, Den Alternative Hvidovre. Men ellers har behandlerne ikke nødvendigvis noget til fælles, andet end at de i mindre eller højere grad betragtes som en del af den alternative verden. Oplev dermed både zoneterapeuter, akupunktører, håndlæsere, clairvoyante, massører og hypnotisører såvel som tarotkort-læsere og folk, der beskæftiger sig med tankefelt-terapi, akkupressur, sten og krystaller samt stresscoaching og meget meget mere.

Spændende foredrag

Rigtig mange arbejdende stande vil være at finde i Medborgersalen og man kan benytte lejligheden til at deltage i gratis foredrag hver time eller spise lækker, økologisk mad fra caféen. Alle prøvebehandlinger koster kun 100 kr. Begge dage igennem vil der være lodtrækning af flotte gavekort til diverse behandlere.

Publiceret 04 October 2016 08:00