Fyns Politiforening mistet tillid til Kit Claudi

Kommunens tidligere socialdirektør Kit Claudi er kommet i modvind på Fyn

Af
key

Lokalt bosat igennem 29 år og tidligere socialdirektør i Hvidovre Kommune Kit Claudi, tiltrådte i september 2015 stillingen som politidirektør på Fyn.
Samarbejdet i det fynske er imidlertid langt fra gået gnidningsløst, lyder meldingen nu fra Fyns Politiforening, der i dag har meldt ud, at de på vegne af 600 medarbejdere har mistet tilliden til direktøren.
- 600 politifolk har ikke længere tillid til politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen. Fyns Politiforening kan derfor ikke se at samarbejdet kan fortsætte med hende og hendes ledelsesstil. Samarbejdet har gennem nogen tid været illusorisk, anstrengt og langt fra reelt, lyder det fra formand Steffen Daugaard på vegne af politiforeningen til Fyens.dk.

Hvidovre Avis interviewede sidste år Kit Claudi i forbindelsen med tiltrædelsen som politidirektør på Fyn, hvor hun påpegede, at hun så sin egen manglende erfaring med arbejdet i politiet som noget positivt, der kunne skabe utraditionelle muligheder.

- Min egen erfaring med ledergrupper er, at det er sundt, at der er en vis diversitet og at der kommer nogen udefra og stiller spørgsmål ved normer og vaner, siger Kit Claudi og tilføjede:

- Som uddannet jurist med speciale i kommunal og forvaltningsret er jeg rigtig glad for at være tæt på de borgernære kerneopgaver. Med det her job kommer man ikke tættere på kerneopgaven, og jeg håber, at jeg kan bidrage til at udvikle og forbedre, så det var et job, jeg ikke kunne sige nej til, sagde Kit Claudi dengang til Hvidovre Avis.

Sådan mener Fyns Politiforening imidlertid ikke at det seneste år er forløbet.

- Der har ikke været nogen vilje til at give politiforeningen reel medinddragelse, siger Steffen Daugaard til Fyens.dk

Hvidovre Avis har kontaktet Kit Claudi for at høre, hvad hun mener om udmeldingen.
Der er foreløbig ingen tilbagemelding fra Kit Claudi. Hvidovre Avis følger op på sagen.


Publiceret 05 October 2016 15:00