Heidi Møller står bag Gå Mig Glad, der arrangerer gåture. Første eventi Vejle er i for Ecco på Strøget. Foto: Peter F. Autzen

Heidi Møller står bag Gå Mig Glad, der arrangerer gåture. Første eventi Vejle er i for Ecco på Strøget. Foto: Peter F. Autzen

Gå Mig Glad i Vejle

Virksomheden Gå Mig Glad kommer til Vejle og arrangerer gåture for butikker og andre interesserede

Af
Peter Friis Autzen

Fremover kan vejlensere, Vejle-virksomheder og -butikker arrangere gåture for personale og kunder i samarbejde med firmaet Gå Mig Glad.
Firmaet drives af Heidi Møller.
“Det startede med, at jeg ville have mere motion og begyndte at løbe. Men jeg fik problemer med skinnebenene. Så lovede jeg mig selv at gå flere ture, men opvask, regnvejr og andre dårlige undskyldninger kom tit i vejen. Så etablerede jeg Gå Mig Glad. Det gjorde gåturene til en social, så jeg ikke kom til at springe over,” siger Heidi Møller.
Projektet har været en stor succes i hendes hjemby, Kolding, hvor de ugentlige gåture er blevet et tilløbsstykke.
Den store interesse har fået Heidi Møller til at etablere sig som virksomhed. Nu kan butikker og andre hyre hende til at arrangere gåture og events. Nu også i Vejle.
“Nogle virksomheder vil arrangere gåture for medarbejderne. Butikker kan også være interesseret i events, hvor kunderne får en god gåtur og eventuelt en efterfølgende rabat. Der er mange muligheder,” siger Heidi Møller.
“Jeg har den første event ved Ecco på Strøget den 10. oktober klokken 10,” siger hun.
Tilmelding via Facebook.

Publiceret 05 October 2016 10:00