Gys og gru i Odense ZOO

Uhyggen er kommet til Odense ZOO, som i efterårsferien byder på ægte halloween stemning

Af
Af Louise Holmgaard Nielsen

Halloween og efterårsferien står lige for døren, og (u)hyggen spreder sig til Odense ZOO, der åbner op for en uge med hårrejsende oplevelser. I efterårsferien fra 14.-23. oktober bliver Odense ZOO forvandlet til et (u)hyggeligt sted, hvor sarte og modige sjæle bliver sat på prøve. Utallige græskar, halloween-ekspressen, edderkoppejagt, slanger og klamme kryb pibler frem, når der bliver åbnet op for halloween i efterårsferien. Det skriver Odense ZOO i en pressemeddelelse. 
Hvis nerverne kan holde til det, kan I som noget helt nyt besøge ZombieZOO med dyrekirkegård og et hjemsøgt zombiehus, hvor alt kan ske. Til de rigtig modige er der NatZOO den 14., 15., 21. og 22. oktober. Her bliver der skruet helt op for uhyggen, når ægte levende zombier indtager ZombieZOO. Odense ZOO anbefaler, at det kun er de større børn på min. 13 år, der besøger ZombieZOO.
  
 
 

Smag på kryb

Hvis du ikke er til zombier, så byder Odense ZOO også på andre mindre uhyggelige aktiviteter men mindst lige så hårrejsende. Hos formidlingscenteret kan du opleve slanger og andet kryb, og de rigtig modige kan få serveret et styks levende melorme. Alle melormeædere får et diplom.
Det er dog ikke kun melorme, der bliver serveret i Odense ZOO. Trænger I til noget at styrke jer på ovenpå de mange oplevelser, er der flere muligheder for at få stillet både sult og tørst. Et af ZOOs spisesteder byder på en (u)lækker halloween-buffet, hvor du kan smæske dig i f.eks. afhuggede fingre, frø-burgere, zombie-bræk, edderkopper, spøgelseskager og Dracula-saft. Velbekomme! 
 

Publiceret 05 October 2016 12:00