Krimiforfatter og journalist Jens Østergaard fortæller 13. oktober om de franske krimiforfattere.

Krimiforfatter og journalist Jens Østergaard fortæller 13. oktober om de franske krimiforfattere.

Kom til en aften i krimiens tegn

Dalum Bibliotek byder på foredrag med Jens Østergaard, som inviterer indenfor i krimiens verden

Af
Af Louise Holmgaard Nielsen

Det er svært ikke at finde mindst en krimi på bestsellerhylderne i boghandlen, og nu har du mulighed for at dykke ned og få en oplevelse sammen med krimiforfatteren Jens Østergaard, der fortæller om de franske forfatteres særlige tilgang til krimien. Det sker på Dalum Bibliotek torsdag 13. oktober fra kl. 19-21. Det meddeler Odense Biblioteker i en pressemeddelelse. 
De franske krimiforfattere har revolutioneret krimigenren de seneste år, og de er måske ved at overhale de nordiske krimiforfattere. Jens Østergaard vil på foredraget præsentere nogle af sine ynglingsforfattere og fortælle om, hvordan de franske krimiforfattere relaterer sig til de krimiforfattere, vi kender herhjemme. 
Jens Østergaard er uddannet journalist og selv krimiforfatter. Han debuterede i 2012 med "Dragen, sangeren, helten". I sine bøger dykker han ned i emner som mytologi, mysterier, musik, historie, kunst, tro og overtro. 
Du kan roligt møde op til foredraget, uanset om det er krimier, eller de franske forfattere der trækker mod Dalum Bibliotek. Det er muligt at låne flere af de omtalte bøger med hjem efter foredraget, hvis de bliver for spændende at efterlade på biblioteket. 

Publiceret 05 October 2016 13:00