Nordborg bliver lyserød

Der er Lyserød Lørdag i Nordborg på lørdag

Nordborg holder Lyserød Lørdag med fokus på brystkræftsagen den 8. oktober
"Brystkræft er den hyppigste kræftform blandt kvinder i Danmark med ca. 4.900 nye tilfælde pr. år. 1 ud af 9 kvinder rammes af sygdommen, og det er baggrunden for, at vi sætter ekstra fokus på brystkræft den 8. oktober," siger Vera Bender fra Kræftens Bekæmpelse, Nordborg Lokaludvalg.
Nordborg sætter fokus på brystkræft ved at lave aktiviteter i Nordea Bygningen på Den Røde Plads lørdag i tidsrummet kl. 9.30- 14.00. Der sælges varer fra handlende i Nordborg og fra Kræftens Bekæmpelse, og den lyserøde café sælger kaffe og kage i hyggelige omgivelser. Alle er velkomne til eventen.
"Virksomheder kan sagtens nå at være med. Vi er meget taknemmelige over det engagement, vi allerede har mødt fra forretninger og virksomheder her i Nordborg området. Og så håber vi, at borgerne følger trop – nemlig møder op, og deltager i begivenhederne og dermed støtter sagen," siger Vera Bender.
I 2015 blev der afholdt Lyserød Lørdag i 160 byer – og indsamlet 4,4 mio. kr. gennem de frivilliges og virksomhedernes indsats. De indsamlede midler går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med brystkræft inden for forskning, forebyggelse og hjælp og støtte til patienter og pårørende.

Publiceret 05 October 2016 07:00