Venstres mandater er blevet løsgængere

Venstres opstillingsmøde i går bød på overraskelser - partiet har fået en ny spidskandidat

Af
key

Hvidovres kommunalbestyrelse har ikke længere to mandater fra Venstre.
Det er resultatet efter den lokale afdeling af partiet i går havde opstillingsmøde. Kort efter kunne både Karl Erik Høholt Jensen og Annette Møller Sjøbeck nemlig meddele, at de var blevet løsgængere.
- Jeg har her i aften måttet træffe en tung beslutning..! - Af flere årsager, mest grundet i manglende tillid mellem vores nye bestyrelse og mig, har jeg været nødt til at melde mig ud af Venstre, så fra i morgen er jeg løsgænger i Hvidovre kommunalbestyrelse, skriver Annet Møller Sjøbeck på Facebook.
Annette Møller Sjøbeck understreger, at hun fortsætter de 15 måneder, som der er tilbage af valgperioden, men at det bliver som løsgænger.
Også Karl Erik Høholt Jensen understreger, at han fortsætter perioden ud.
- Det har været en spændende periode af mit liv, som jeg vil se tilbage på med glæde. De opnåede resultater er jeg stolt af! Men nok må være nok. Jeg har bygget min liberale holdning på ordentlighed og tillid. Når begge elementer mangler - må jeg sige stop!, lyder det fra ham.
Valg af ny spidskandidat
Bag de to udmeldinger ligger, at Venstre i går havde ordinært opstillingsmøde for kandidater til byrådsvalg 2017 i Hvidovre Kommune. Her blev en ny spidskandidat valgt.
- Der var stort fremmøde til opstillingsmødet til KV2017 hos Venstre i Hvidovre, hvor der i år var kampvalg om posten som spidskandidat på Venstres liste, lyder det i en pressemeddelelse fra Venstre i Hvidovre.
Kampvalget resulterede i at partiets nye spidskandidat blev Per Møller Sørensen, der med et stort flertal blev valgt som ny spidskandidat for Venstre i Hvidovre.
- Per Møller Sørensen vandt over det nuværende byrådsmedlem Karl-Erik Høholt Jensen, der har siddet i byrådet for Venstre siden 2005, skriver Venstre Hvidovre.
Partiets nye spidskandidat understreger desuden, at han er ked af, at Karl-Erik Høholt Jensen og Annette Sjøbeck Møller har trukket sig.

- To ting jeg tager med mig fra aftenens opstillingsmøde. Jeg er utrolig taknemmelig for den store medlemsopbakning jeg fik som spidskandidat. Men jeg er rigtig ked af, at Venstres to kb medlemmer på den baggrund, ikke længere kunne se sig selv i projektet og hos Venstre, og derfor valgte at melde sig ud af partiet, skriver han.
På opstillingsmødet valgte Venstre yderligere 6 kandidater til opstillingslisten.
 

Publiceret 05 October 2016 12:45