Der er masser af penge til idrætten i budgetaftalen for 2017.

Der er masser af penge til idrætten i budgetaftalen for 2017.

Byråd:

Vi investerer i idrætten

Der er udsigt til massive forbedringer af idrætsfaciliteterne i Køge i de kommende år, hvor der investeres i både halbyggeri og stadionforbedringer

Af
Martin Rasmussen

"Vi investerer i idrætten" er en af overskrifterne for næste års kommunale budget i Køge, og man skal da heller ikke lede længe i den netop underskrevne aftale for at finde gode nyheder for kommunens idræts- og foreningsliv.
Over de næste fire år er man klar til at bruge over 100 millioner kroner på det lokale idrætsliv, som blandt andet kan se frem til en ny hal og stærkt forbedrede stadionfaciliteter.
Forligspartierne har sat 45 millioner kroner af til en tredje hal ved Køgehallerne, hvilket opfylder et mangeårigt ønske om mere halkapacitet i Køge. Hallen skal ifølge planerne rumme 1100 tilskuerpladser, lokaler til foreninger og en cafe.
Dertil kommer, at der er sat 30 millioner kroner af til renovering og opgradering af Køge Stadion ud fra en forventning om, at der vil være interesserede investorer til Køge Idrætspark-projektet, som skal udbydes i løbet af 2017 og 2018. Desuden er der fundet fem millioner kroner til renovering af Herfølge Stadion.
Desuden investeres der 10 millioner kroner i nye kunststofbaner til fodboldspillerne i Bjæverskov og Ejby i 2018 og 2020.

Publiceret 05 October 2016 07:00