DEBAT:

Svineriet i Odenses gader

John G. Andrea,
Vindegade 52, 2. 3
5000 Odense C

Nu er det jo desværre ikke kun i Overgade, der er møgbeskidt. Svineriet florerer alle steder, hvor der har været åbent til sent om natten, og det gælder både ved butikker og værtshuse, jeg nævner bare lige Vindegade ved Kongensgade, Vestergade/Vesterbro, ved Flakhaven, i Skt. Knuds Kirkestræde, og mange flere steder.

Søndag formiddag gik vi ad Vestergade fra Lagkagehuset hen til Flakhaven, hvor vi ville have været til fødevaremarked, men vi tabte simpelthen appetitten ved at gå dette stykke, rigtigt ulækkert!

Der er forskellige opfattelser af, hvordan man kommer svineriet til livs. Kommunens ansvarlige afdeling, som ikke rigtigt er fulgt med i hvordan gaderne ser ud, især i weekenden, kunne jo starte med at feje og vaske gaderne, og grundejerne, hvoraf én synes svineriet hører med til bylivet, burde vaske og rengøre deres egen matrikel, enten frivilligt eller ved påbud!

Heldigvis er der også en butiksindehaver, som mener, at man selv bør være sit ansvar bevidst, og dermed være med til at gøre byen pænere!

Alle vi der har været sydpå, ved hvordan butiksindehavere, restauratører m.fl. sætter en ære i hver morgen, inden åbningstid, at gøre rent ved deres virksomhed, og påbudt eller ej, så er det rart at se!

Her i Odense er der sandelig plads til forbedringer! Men især de steder, hvor de unge kommer.

Publiceret 05 October 2016 10:00