Du handler ikke i mit navn!

Jeg har tænkt meget over diskussionerne angående muslimer og kristne og alt det pjat. I den sidste tid kom så ovenikøbet selverklærede guds kæmpere mod alt homoseksuelle og "du ender i helvede hvis du ikke tror på Jesus" osv.
Jeg vil ikke gå imod religion, selvom jeg ikke tror på nogen former af "Gud", men denne tekst går til alle dem der er fundamentalister, ekstremister, dem der tror de har eneret på sandheden og vil påtvinge os andre deres levemåde.
Hvis jeg var en gud af en traditionel, populær verdensreligion, - Hvad for en af religionerne er ligemeget - så ville jeg have noget at sige, og det går til alle, fordi i åbenbart har misforstået noget afgørende, og det allerede for hundrede og syttende gang.
DU HANDLER IKKE I MIT NAVN!
Alt det had og alle de lidelser, som DU er ansvarlig for over hele verdenen.Flugt og udvisning og alle de menneskelige drama, undertrykkelse, krig, folkemord, hvor DU påstår, at det ville være "Guds Ord.
Hvis DU koloniserer et land, der ikke tilhører DIG,
den oprindelige befolkning bortvist og deres landsbyer ødelagt, og alle fredsbestræbelser aftager igen, fordi DU ikke ønsker at bo sammen, men helt for DIG selv, fordi DU tror DU er det udvalgte folk.
Hvis DU ødelægger flere tusind år gamle kulturer
og bygger på ruinerne DINE smarte paladser,
hævder DU gør DIG stærk for de svage og fattige,
hvis ved selvbestaltede Guds tjenere på jorden,
børn bliver misbrugt og mishandlet.
DU HANDLER IKKE I MIT NAVN!
Hvis DU bigot, stiv og verdensfjern, DIN hustru foragter og undertrykker, på grund af DINE "værdier", DIN åh så dydige, hvorefter man som kvinde ikke må modsige, men er fængslet og gjort til slaver.
Og hvis DIN datter f.eks ikke længere vil være tavs og udholde, men leve uafhængigt, i stedet for at efterligne moderens trældom, og hun derfor bliver slået, kidnappet, krænket eller endda dræbt.
Hvis DU banker homoseksuelle, fornærmer dem og jager dem gennem gaderne, bare fordi de turde at omfavne hinanden offentligt, hvis DU behandler kvinder som fredløse, som DU kan famle efter behag og kan voldtage.
DU HANDLER IKKE I MIT NAVN!
Hvis DU massakrerer dem der tror på en anden gud end DIN og henretter dissidenter uden nogen skam og uden nåde, hvis DU glæder DIG og skamløs jubler over, at DU offentligt halshugger mennesker
Og hvis DU igen uden hæmninger udgyder blod,
skyder uskyldige mennesker, som ikke nåede at flygte i tide fra DIG, og hvis DU hænger sprængstoffer om DIN krop, midt i en menneskemængde eksploderer og dræber uskyldige personer.
DU er hverken martyrer eller hæderlig hævner,
DU er simpelthen bare en gudløs forbryder,
og tro mig, DU er bare en ækel sjakal!
Hvis DU ødelægger hvad jeg skabte, så vil jeg ikke at DU misbruger mit navn.
DU HANDLER IKKE I MIT NAVN!
Tværtimod: DU forvandler denne planet til et finster, intolerant og ødelagt sted. DU ødelægger alt, hvad fredfulde mennesker har bygget op i mit navn. Det er på tide, at der er en der modstår din illusion, den grusomme.
DU HANDLER IKKE I MIT NAVN!
SHALOM!
INSHALLAH!
AMEN!
 

Publiceret 05 October 2016 14:00