Er det en menneskeret at ægte et barn?

I Danmark bliver kan man som hovedregel ikke ægte en samlever, såfremt den ene eller begge parter er under 18 – der gives dog i særlige henseender tilladelse til dette, i form af et kongebrev. Denne dispentation gives fx til par, som er i lykkelige omstændigheder.
Men som udgangspunkt kan danske voksne naturligvis ikke ægte børn,  – idet det forekommer at være både moralsk antasteligt og perverteret. Det er i Danmark en selvfølgelig, og bliver ikke betvivlet af nogen, da alle normale mennesker er interesseret i barnets tarv og trivsel. Men med Islam forholder det sig ikke sådan. Her kan muslimske mænd, ganske som profeten Muhammed, ægte små børn – det er almindelig god skik...
Set med danske øjne er det selvfølgeligt usmageligt, - ja uforståeligt. Vi kan ikke ændre på Islams etik og værdier, - men vi bør håndhæve retten til, at vores egen etik og værdier bliver efterlevet på dansk jord. 
Derfor er det også skammeligt, at regeringen nu har bøjet sig for nogle latterlige  menneskerettighedskonventioner, og dermed givet tilladelse til, at muslimske barnebrude igen kan leve sammen med deres ældre mænd i danske asyllejre. At vi vil være det bekendt over for de stakkels små piger.

Publiceret 05 October 2016 14:00