Politirapporten:

Kvinde fik stjålet taske af bagvedkørende knallert

Uddrag af døgnrapporten fra Fyns Politi 4. oktober

Af
Af Louise Holmgaard Nielsen

En kvindelig cyklist fik på Blangstedsgårds Allé i Odense SØ tirsdag aften frarøvet sin taske af en knallertkører. Føreren kommer kørende bagfra hen imod hende. 
Kvinden var stoppet, da hun havde tabt sin cykelkæde, og hun forsøgte derfor at sætte kæden på igen. Da hun skulle til at sætte kæden på, satte hun sin taske på jorden bagved sig.
Pludselig høres lyden af en knallert, der kommer kørende bagfra, og føreren stjæler kvindes taske, som står på jorden. 
 

Døgnet i øvrigt

Indbrud i privat beboelse
På Nørrebjergvej fik de sig en slem overraskelse, da de tirsdag eftermiddag kom hjem og så, at vinduet var listet af, og både bil og designerkopper var væk. Tyvene har i løbet af tirsdagen mellem kl. 8 og kl. 16.10 været inde i huset, hvor de først har slået hasperne af vinduet, hvor det herefter kunne blive aflistet. Inde i huset har tyvene stjålet Megamusel kopper samt fundet nøgler til en Mini Cabriolet.
Indbrud i butik 
Natten til tirsdag blev en butik på Store Gråbrødrestræde i Odense C udsat for indbrud. Her har gerningsmanden eller gerningsmændene knust butiksfacaden med en Euro palle, og de har herefter kunne komme ind i butikken. Det fremgår ikke ud fra Fyns Politis døgnrapport, hvorvidt eller hvor meget der er taget fra butikken. 
 
Hærværk
En bil er på Odensevej i Odense S blevet udsat for hærværk af en ukendt gerningsmand. Gerningsmanden havde udset sig en sølvgrå Peugeot stationcar, hvor han havde knust bagruden. Skærmen mellem venstre baglygte og bagdæk havde også fået en tur, da der her var kommet en bule/revne. 
 

Publiceret 05 October 2016 14:00