Arrangementet gav indblik i arbejdet i en lang række foreninger. Foto: JCJ

Arrangementet gav indblik i arbejdet i en lang række foreninger. Foto: JCJ

Fællesskab og frivillighed

Frivillig Fredag i Køge bød blandt andet på et møde med brobyggeren Özlem Cekic og med en række repræsentanter fra Køges rige foreningsliv

Af
Martin Rasmussen

Der var både inspirerende oplæg og mulighed for at få indsigt i nogle af de mange gode frivillige initiativer, der findes i Køge Kommune, fredag i sidste uge, da kommunens Frivilligråd inviterede inden for til Frivillig Fredag.
Arrangementet blev holdt i Rådhusarkaden, hvor man blandt andre kunne møde ekspolitikeren og brobyggeren Özlem Cekic og Nanna Muusmann, som i løbet af eftermiddagen fortalte om fællesskab på tværs af generationer og kulturer, og om hvordan man griber det an i Vollsmose i Odense.
Frivillig Fredag varede i tre timer, og mange benyttede sig af lejligheden til at besøge nogle af foreningerne og høre om det gode arbejde, der bliver gjort året rundt i foreningerne.
Formanden for byrådets social- og sundhedsudvalg, Dora Olsen (DF), bød velkommen til frivilligdagen, som er en landsdækkende begivenhed med aktiviteter i de fleste kommuner.

Publiceret 09 October 2016 07:00