Der er landt mellem jubelscener efter målscoringer for HB Køge for tiden, men til gengæld holder forsvar og målmand buret rent næsten hver gang.

Der er landt mellem jubelscener efter målscoringer for HB Køge for tiden, men til gengæld holder forsvar og målmand buret rent næsten hver gang.

HB Køge-målmand satte rekord

Andreas Hansen har holdt buret rent i syv af 11 kampe i denne sæson - deriblandt de seneste fire. Nu skal HB Køge op mod bundholdet Næstved

Af
Martin Rasmussen

HB Køge mistede førstepladsen i 1. division i sidste uge efter sin anden 0-0 kamp på stribe, men alligevel er der masser at glæde sig over for svanerne for tiden.
Dels var det fjerde kamp på stribe, hvor målmand Andreas Hansen ikke blev passeret, hvilket er klubrekord, dels er holdet nu ubesejret i de sidste syv kampe og er stadig en del af topstriden i den meget tætte række.
HB Køge har suverænt den bedste defensiv i rækken med syv clean sheets i 11 kampe, og hvis der så kommer lidt mere gang i offensiven, så lover det rigtig godt for holdets chancer for oprykning. Gang i offensiven kan der passende komme på mandag 10. oktober, hvor modstanderen er Næstved på udebane.
Næstved ligger i den tunge ende af rækken og har tabt fire af fem hjemmekampe hidtil i sæsonen. Dertil kommer, at holdet har det næstdårligste forsvar med 19 mål imod sig indtil videre, så der må være pæne chancer for at HB Køge kan få hul på målscoringen.
Opgøret mod Næstved spilles 10. oktober klokken 19.

Publiceret 09 October 2016 11:00