Stig Valentin står i spidsen for køkkenet på Hotel Niels Juel som ny køkkenchef. Foto: JCJ

Stig Valentin står i spidsen for køkkenet på Hotel Niels Juel som ny køkkenchef. Foto: JCJ

Ny køkkenchef nytænker Hotel Niels Juel

Fremtidens menuer vil på Hotel Niels Juel have en mere moderne tilgang til råvarerne. Stig Valentin er ny køkkenchef, og laver tingene fra bunden

Af
Af Katrine Thorlund

Det er tid til nye input på Hotel Niels Juel, og udviklingen skal Stig Valentin stå for i rollen som hotellets nye køkkenchef.
"Vi har i vores søgning efter en ny køkkenchef lagt vægt på, at det var en mere moderne profil. Vi vil prøve at twiste tingene, så det bliver mere personligt. Det koster lidt mere med dygtige folk, men vi er villige til at satse," siger Keld Olsen, direktør for Hotel Niels Juel.
Gæster i restauranten på Hotel Niels Juel vil det næste stykke tid blive præsenteret for en ny 3-retters menu hver aften. A la carte-menuen er lagt på hylden, indtil den nye køkkenchef har planlagt den fremtidige stil.
"Vi prøver at være lidt nytænkende, og vores menuer giver gæsterne mulighed for ofte at prøve noget nyt. Jeg skal lige have tid til at lægge linierne, og køkkenholdet er heldigvis meget positive. De synes det er spændende at prøve noget nyt og lære noget nyt hver dag," fortæller Stig Valentin, ny køkkenchef på Hotel Niels Juel.
Den nye køkkenchef prioriterer at retterne laves helt fra bunden, og råvarerne er i orden:
"Man skal være stolt, af det man laver. Det skal være sjovt og lækkert, og så elsker jeg at snakke med gæsterne, om det de spiser."
Du kan smage nogle af Stig Valentins lækre retter under Smag på Køge-ugen i uge 41.
Menuen står blandt andet på kantarelsuppe med rødfisk, langtidsbagt kalveculotte med ærtepuré og andre lækkerier, Gateau Marcel med vanilieparfait og syltede blommer.

Publiceret 09 October 2016 11:00