Knald på efterårsferien:

Børnene i Haderslev kommune kan glæde sig

Snart er det efterårsferie og der er masser af gode aktivitetstilbud

Der var engang – ja sådan starter mange eventyr – at alle børn havde fri fra skole i efteråret fordi man skulle hjælpe med at arbejde på landet – derfor også det gamle ord ”kartoffelferie” eller ”roeferie”. Her havde eleverne fri fra skole, men der var ikke tid til ferie. Hver dag skulle børnene hjælpe til på marken med at tage kartofler eller roer op.
Nu er tiden heldigvis anderledes – rigtig mange børn har ferie og mulighed for at deltage i aktiviteter i efterårsferien – og her kan Visithaderslev og Haderslev Butikker tilbyde et hav af spændende aktiviteter.
“Af aktiviteter kan vi b.la. nævne at Børn kan blive soldat for en dag, opleve gøgl og lære akrobatik med Cirkus Dannebrog, bage sit eget brød på Sillerup Mølle, besøge Bryggertiet Fuglsang, komme gratis til Superliga Fodbold på Sydbank Park med SønderjyskE og Viborg, klappe en fisk fra Fjord og Bælt Center Kerteminde, komme til ungdoms disco på Crazy Daisy – ja der er aktiviteter hver dag i hele efterårsferien,” fortæller koordinator fra Haderslev Butikker Christian Schulz.
“'FunCard' kortet er uddelt på alle skoler i Haderslev Kommune i 6.500 eksemplarer, og hvis der skulle være nogle som ikke har fået det kan det afhentes på Visithaderslev på Bispen,” fortæller Lis Christensen fra Visithaderslev, som også har ekstra eksemplarer hvis der skulle være bedsteforældre som får besøg af børnebørn i uge 42.
“Der er tilmelding til en del af aktiviteterne, og de starter den 10. oktober på www.visithaderslev.dk og det er først til mølle,” oplyser Lis Christensen som sidder klar ved telefonen.
I uge 41 kan FunCard afhentes hos VisitHaderslev, turistinformationen i Gram og Vojens, Danhostel Haderslev, Gammelbro Camping og Gåsevig Strand Camping. 

Publiceret 09 October 2016 08:00