Esbjerg Rock Festival foregår i 2017 fra den 1.-3. juni. Som altid er det i Vognsbølparken, at festlighederne finder sted. Arkivfoto

Esbjerg Rock Festival foregår i 2017 fra den 1.-3. juni. Som altid er det i Vognsbølparken, at festlighederne finder sted. Arkivfoto

Billetter til Rock-festival sat til salg

Når Esbjerg Rock Festival 2017 brager løs i Vognsbølparken Esbjerg den 1.-3. juni 2017, kan publikum - ifølge arrangørerne - forvente et brag af et program. Folkene bag lover således både internationale og danske navne indenfor klassisk pop og rock.
Et underskud efter festivalen i 2016 - primært afstedkommet af eskalerende omkostninger - har ifølge en pressemeddelelse ikke skræmt folkene bag Esbjerg Rock Festival. Tværtimod er der blevet arbejdet hårdt i kulisserne med at stable næste års festival på benene.
Esbjerg Rock Festival indledte billetsalget i mandags med både almindelige to-dags billetter og VIP to-dags billetter.
I år er styregruppen bag festivalen i øvrigt blevet udvidet med Morten Nissen, der i forvejen er kendt i Esbjergs musikliv - blandt andet fra Trechoma Records og som initiativtager til Made In Esbjerg. I forvejen består styregruppen af Søren Højberg, Carsten Agerbæk og Edmund Jacobsen.
Resultatet af strabadserne ventes at blive, at de første navne til Esbjerg Rock Festival 2017 vil blive offentliggjort om kort tid.

Publiceret 21 October 2016 11:45