“Det er gratis at deltage, men vi vil gerne have forhåndstilmeldinger,” siger chefoptiker Thomas Aarø fra Louis Nielsen.

“Det er gratis at deltage, men vi vil gerne have forhåndstilmeldinger,” siger chefoptiker Thomas Aarø fra Louis Nielsen.

På tirsdag:

Synstræning gav Birgitte sine læseevner tilbage

Hør Birgittes historie ved et arrangement hos Louis Nielsen

Af
Peter Rasmussen

Birgitte har altid været god til at læse. Hun var det man i fagsproget kalder en 'superlæser'. Men det satte et uheld på arbejdspladsen en stopper for.
Birgitte kom til skade. Hun fik hjernerystelse og piskesmæld. Og efter ulykken kom læseproblemerne. Birgittes syn var 'slået helt ud af kurs', og hendes evner som læser svarede nogenlunde som hos et barn i anden klasse.
Ud over læsevanskelighederne havde Birgitte også meget svært ved at koncentrere sig og hun fik øjnene målt for at se om styrken på brillerne passede. Undersøgelsen her viste meget små udsving, og altså ikke noget som kumme forklare de massive problemer.
Derfor blev Birgitte henvist til synstræning, og her valgte hun at henvende sig til 'Synstræning Kolding', som efter en screening kunne konstatere de tydelige problemer, som der var i samarbejdet øjnene imellem. Problemer, som netop giver de gener, som Birgitte havde så mange af.
Der blev lagt et program til Birgitte og hun gik i gang med daglige synstræningsøvelser. Efter syv måneders synstræning var Birgittes syn atter som før.

Hør hele historien

Tirsdag aften - den 25. oktober klokken 18.30 - 20.30 - afholder Louis Nielsen i Haderslev et gratis arrangement, hvor Birgitte vil komme og fortælle sin historie.
Denne aften vil også en repræsentant for Synstræning Kolding komme og fortælle om syn, sanser og symptomer på dårligt samsyn.
“Foredraget foregår i vores butik på Bispegade 5. Det er gratis at deltage, men vi vil meget gerne bede om forhåndstilmelding på telefon 96325201,” siger chefoptiker Thomas Aarø fra Louis Nielsen.

Publiceret 21 October 2016 07:00