Redaktionen anbefaler:

Det skal du lave i weekenden

Af
Louisa Rieck

Koncert med Michelle Birkballe M. Band

Michelle giver på lørdag koncert på Dexter. Hun er kendt for at både kunne synge følsomme ballader og give den som rå, hæsblæsende rocksangerinde. Hun har allerede udgivet fem albums. Hun startede som værtsmusiker og er kendt for hendes hæse stemme. Michelle er kendt for at synge både danske sange eller og amerikansk blues rock. Man kan forvente en aften med dans, blues rock og god musik. Jeg kender ikke hendes musik, men kunne da godt finde på at undersøge det lidt nærmere. 
Hvornår: 20. oktober. Hvor: Dexter. Pris: 140 kr.
 
 
 
 
 

Den kolde krig

Frem til på fredag har du mulighed for at tage en rejse tilbage til den kolde krig og opleve Odense Kommandocentral, der står helt intakt, som den så ud den gang. Man kan se den 450 kvadratmeter store atombunker, der tidligere husede Odense Kommunes kommandocentral. Der er også mulighed for at se udstillinger om det civile beredskab. Hvornår: 20. og 21. oktober kl. 10-16. Hvor: Odense Bunkermuseum. Pris: Børn har gratis entré og voksne betaler 50 kr.
 

Oplev H.C. Andersen

Måske har jeg på søndag brug for at opleve noget helt andet og kunne derfor godt overveje at tage med på en rundvisning i H.C. Andersens Hus med H.C. Andersen Paraden. Arrangementet er egentlig tænkt til børn, der med selveste H.C. Andersen som guide, får de historien om den fattige skomagersøn fra Odense. Hvornår: Søndag den 23. oktober kl. 13-14. Pris: Børn har gratis entré og voksne betaler 95 kr. 
 

Cirka lig med

Jeg kan godt lide at gå i teatret, men det er lang tid siden, jeg sidst var der. “Cirka lig med” er et stykke, der forsøger at give publikum fuld morskab for pengene og frækt stiller spørgsmålet: Hvornår er en forestilling egentlig sin billetpris værd? “I Cirka lig med” møder man forskellige mennesker, som er på kollisionskurs med samfundets markedsvilkår. En vil gerne flytte på landet og blive selvforsynende. Hvornår: Lørdag den 22. oktober kl. 16. Hvor: Odense Teater - Sukkerkogeriet. Pris: Børn/unge 80-120 kr. Løssalg 160-240 kr. 

Publiceret 21 October 2016 13:00