SønderjyskE fyrer målmand

Anders Petersen får kontrakt ophævet til sommer - et år før tid

Af
Mikkel Hansen

SønderjyskE har valgt at ophæve samarbejdet med målmand Anders Gubi Petersen - et år før tid.
Det oplyser målmanden selv på sin Facebook-profil.
"Så er tiden kommet til en af de større ændringer, idet jeg er blevet kontaktet af Sønderjyske Sportsdirektør, som har valgt at benytte en klausul i min kontrakt og dermed har ophævet den fra sommeren 2017. En beslutning jeg selvfølgelig har været meget påvirket af, men også reflekteret over og selvfølgelig respekterer," skriver Anders Petersen og fortsætter:
"Personligt ville jeg gerne have stået bedre kampe for klubben i dette efterår, og dermed muligvis have undgået denne kedelige situation. Samtidig tænker jeg også tilbage med stolthed på små fire fantastiske år, hvor jeg føler jeg har været med til at videreføre den fantastiske udvikling klubben har været i, med to slutspilsdeltagelser, EHF cup deltagelse og klubbens bedste placering til dato i ligaen.

Jeg vil gerne takke alle min holdkammerater jeg har har og har haft, samt det fantastiske team bag holdet. Men den største tak skal lyde til det fantastiske publikum der altid fylder Broager Sparekasse Skansen og støtter os i medgang og modgang.
Inden jeg stopper, vil jeg forsøge at gøre mit til endnu en slutspilsdeltagelse, så min tid her kan blive sluttet fantastisk af. 
Glæder mig til vi ses i Broager Sparekassen Skansen - enten som spiller eller publikum."
 

Publiceret 20 December 2016 19:56