Så er der igen nytårskoncert med Aabenraa Brass Band.

Så er der igen nytårskoncert med Aabenraa Brass Band.

Nytår med Aabenraa Brass Band

Traditionen tro er Aabenraa Brass Band igen i 2017 klar med en festlig og underholdende nytårskoncert

Der bliver noget for enhver smag, når Aabenraa Brass Band søndag den 15. januar 2017 klokken 15 slår dørene op til en festlig nytårskoncert i Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen.
”Publikum kan i år glæde sig til både noget helt nyt, men også noget af det mere traditionelle nytårsmusik,” siger Lars Husted, der er formand for Aabenraa Brass Band.
”Vi er klar med et program, der indeholder en del dansk musik. Nogle af de gamle ørehængere, som får folk i godt humør, og som man får lyst til at synge med på. Men der er også nyere toner, og ikke mindst skal vi naturligvis have noget af den traditionelle nytårsmusik,” siger Lars Husted.

Lars med Tuba

Det hele bindes kyndigt sammen af Lars Birkelund Olsen, der til daglig spiller tuba i SMUK – Slesvigske Musikkorps. Lars er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i Aarhus og har ved flere lejligheder optrådt både som konferencier og solist. Det er dog første gang, han står på scenen i denne sammenhæng med Aabenraa Brass Band. Han har tidligere med stor succes dirigeret orkesteret.
”Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Lars, for han er en rigtig dygtig musiker, og så er han samtidig meget underholdende. Publikum kan godt glæde sig til at opleve ham på slap line, når han for eksempel undervejs i koncerten kommer til at synge duet med sig selv,” siger Lars Husted.
Hele affæren er under kyndig ledelse at dirigent Peter Vogel, der er uddannet i musikvidenskab fra Aarhus Universitet. Foruden Aabenraa Brass Band er Peter dirigent for en række andre dygtige amatørorkestre i det sydlige Jylland og arbejder desuden som freelancemusiker.
Billetter kan købes på sjhallen.dk, billetten.dk eller på tlf. 7362 3232.

Lars Birkelund Olsen.

Lars Birkelund Olsen.

Det er igen i Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen, det foregår.

Det er igen i Musik & Teaterhuset Sønderjyllandshallen, det foregår.

Publiceret 01 January 2017 08:00