29-årige Maja Bøgh Vindbjerg blev kåret som årets iværksætter i Vejle 2016, da der blev afholdt nytårskur på Hotel Munkebjerg

29-årige Maja Bøgh Vindbjerg blev kåret som årets iværksætter i Vejle 2016, da der blev afholdt nytårskur på Hotel Munkebjerg

Årets iværksætter i Vejle

Af
Af Jacob Hove

Vinderen af årets iværksætter i Vejle 2016 blev torsdag eftermiddag udråbt ved den årlige Nytårskur for erhvervslivet på Hotel Munkebjerg.
Det blev den blot 29-årige designer Maja Bøgh Vindbjerg, der står bag Nur Design Studio, som i år løb med prisen og en check på 10.000 kroner.
"Jeg er meget taknemlig for det skulderklap, som sådan en pris er, og jeg håber, at jeg kan bruge prisen til at få endnu flere kontakter og udvikle min forretning," sagde Maja Bøgh Vindbjerg, der er uddannet arkitekt.
Hendes enkeltmandsvirksomhed holder til i Slagteriet Udviklingspark, hvorfra den på de tre år, den har eksisteret, har fået opbygget en stor kundegruppe.
Omkring 30 forhandlere i Danmark og 40 i udlandet sælger således produkter designet af Maja Bøgh Vindbjerg. Varerne tæller borde, stole, lamper og meget mere. 
Årets iværksætter-pris bliver uddelt af Vejle Kommune og Vejle Iværksætterfond.
Det er 15. gang, prisen blev uddelt.
Sidste år vandt Vanilla prisen.

Publiceret 05 January 2017 18:47