Klokkeren er blevet forlænget igen.

Klokkeren er blevet forlænget igen.

Fredericia Teater forlænger 'Klokkeren fra Notre Dame'

Af
Af Jacob Hove

Der er blevet givet mange billetter i julegave til Fredericia Teaters forestilling Disneys 'Klokkeren fra Notre Dame' - The Musical på Det Kongelige Teaters Gamle Scene.
Og det storslåede billetsalg i december har fået Fredericia Teater til at forlænge forestillingen, der nu spiller frem til søndag 6. august 2017 – billetterne er sat til salg.
Fredericia Teaters produktion af Disneys 'Klokkeren fra Notre Dame' er med sine 25 gange seks stjerner formentlig den bedst anmeldte musical i Danmark nogensinde og har indtil videre solgt over 85.000 billetter.
Teaterchef Søren Møller udtaler i en pressemeddelelse:
"Fredericia Teaters produktion af Disneys 'Klokkeren fra Notre Dame' er ifølge Jyllands-Posten den bedst anmeldte forestilling i Danmark nogensinde. Det er derfor heller ikke underligt, at der har ligget rigtig mange billetter under juletræerne til sommerens genopsætning på Det Kongelige Teaters Gamle Scene. Vi lægger os i selen for at give publikum en lige så stor oplevelse i København som i Fredericia, og de kan godt begynde at glæde sig. Sikke en fantastisk måde at starte 2017 på."

Publiceret 05 January 2017 10:59