Lars G. Jensen.

Lars G. Jensen.

Populært motionstilbud klar med nye hold

I denne måned begynder en ny sæson af DGI Sundhedsidræt

Det populære tilbud bliver igen udbudt af tre foreninger, som alle for nyligt har modtaget kommunens sundhedspris for deres engagement i DGI Sundhedsidræt.

Af
red

I november måned blev tre af Hvidovres foreninger hædret med Hvidovre Kommunes Sundhedspris 2016. Foreningerne HVG37, Egevolden IC og Shinson Hapkido Hvidovre fik Sundhedsprisen for deres store indsats i forbindelse med DGI Sundhedsidræt. Som omtalt i Hvidovre Avis mellem jul og nytår starter der her i januar nye hold med sundhedsidræt op - og dermed er der en ny mulighed for at komme med på de populære hold.

Erfarne instruktører vil sørge for, at øvelser og træning bliver tilpasset den enkelte deltager.

Erfarne instruktører vil sørge for, at øvelser og træning bliver tilpasset den enkelte deltager.

Et godt tilbud

- Sundhedsidræt er et enormt godt tilbud, som henvender sig til mange af vores borgere. - Derfor er jeg glad for, at der snart er nye hold, som starter op. Så vil endnu flere forhåbentlig melde sig og få nogle gode oplevelser i et fællesskab med fokus på at få dyrket noget motion, siger Lars G. Jensen (A), der er formand for social- og sundhedsudvalget i Hvidovre Kommune. Holdene til sundhedsidræt er skræddersyet til personer med livsstilsrelaterede sygdomme eller til personer, der gerne vil i gang med at bevæge sig. Træningen gør det lettere at leve et aktivt liv, ved at forbedre muskeludholdenhed, kondition, stabilitet, koordination, balance og reaktionsevner. På holdene vil deltagerne møde erfarne instruktører som sørger for, at øvelser og træning passer til den enkelte deltager. Det er muligt både at tilmelde sig senior- og kredsløbstræningshold. Man behøver ikke at have dyrket motion før, idet holdene tager højde for begyndere. Indtil videre har omkring 150 deltaget i Sundhedsidræt i en af de tre foreninger fra Hvidovre, som er med i projektet.

Publiceret 05 January 2017 12:00