Anita og Jens Tastesen har i 25 år drevet Chicken & Burger på Gravene. Stamkunder er der således massevis af. Foto: Mette Henriksen

Anita og Jens Tastesen har i 25 år drevet Chicken & Burger på Gravene. Stamkunder er der således massevis af. Foto: Mette Henriksen

25 år med kylling - og en god snak - på menuen

Chicken & Burger på Gravene 14 A er både spisested og institution

Af
Mette Henriksen

Hvis du gerne vil høre om, hvordan man også efter 25 år på samme arbejdsplads finder arbejdsglæden frem stort set hver dag, så kig forbi Chicken & Burger på Gravene 14 A. Her leverer Jens Tastesen, der i 25 år har drevet spisestedet sammen med sin bedre halvdel Anita, gerne opskriften.
“Det skal være sjovt at gå på arbejde, men selvfølgelig findes der også dage, der er mindre gode. Vi ved aldrig, hvad dagen bringer, og ofte får vi vendt flere emner end bare vejret med kunderne. Lidt socialrådgivere er vi vel også,” fortæller Jens Tastesen, som stort set har det samme på menuen - og væggene - som dengang parret åbnede døren for 25 år siden.
“Vi synes, dengang som i dag, at vi har et godt koncept. Vi ved efterhånden, at hvert år i januar og februar er der lidt stille, for folk vil gerne gå ind i det nye år med så meget grønt som muligt på tallerkenen. Men det går over, og vi har altid brugt rigtig meget grønt i vores burgere.”
Selvom Chicken & Burger er mere livsstil end arbejde for parret, så bliver det nok ikke til endnu 25 år med fod under egen disk.
“Det kan vi nok ikke love, men man ved jo aldrig. Foreløbig tager vi et par år ad gangen.”

Publiceret 10 January 2017 07:00