Anders Petersen blev vejet og fundet for let af SønderjyskE. HC Midtjylland har en anden opfattelse.

Anders Petersen blev vejet og fundet for let af SønderjyskE. HC Midtjylland har en anden opfattelse.

Anders Petersen skifter til ligarival

SønderjyskE-målmand spiller fra næste sæson for HC Midtjylland

Af
Mikkel Hansen

Det skabte chokbølger blandt SønderjyskE-fans, da klubben kort før jul meddelte, at målmand Anders Petersen får sin kontrakt ophævet et år før tid.
Men den populære målmand får ikke lov til at gå arbejdsløs.
Fra næste sæson spiller han nemlig for ligarivalerne HC Midtjylland, der har skrevet en 2-årig kontrakt med Anders Petersen.
LÆG OGSÅ: SønderjyskE fyrer målmand
”Klubben har gode ambitioner om at være med i toppen af ligaen, hvilket matcher mine ambitioner. Jeg har haft samtaler med Morten, og jeg har fået et godt indtryk af klubben. Det er en spændende mulighed for mig. Familiemæssigt er det ligeledes et godt match, da det passer godt med træningstider og lignende i forhold til at få det til at hænge sammen," siger Anders Petersen i en pressemeddelelse.

Afløser Tim Winkler

Tim Winkler skifter efter sæsonen, og Anders håber på, at han kan udfylde hullet, som Tims afgang efterlader. Derudover håber han på at kunne tilføje en masse rutine og uddyber:
”Tim har stået fantastisk, men jeg håber på at kunne tage over. Jeg kan tilføre en masse rutine og forhåbentlig mange redninger, så vi kan få nogle gode sejre. Jeg er også en holdspiller, og jeg ser frem til at vinde en masse kampe sammen med mine kommende holdkammerater, hvilket jeg har en klar forventning om, vi kommer til de kommende sæsoner.”
Vores kommende målmand har store ambitioner, og han håber på at opnå en masse succes her i klubben.
”Først og fremmest håber jeg, vi vinder en masse kampe. Et eller andet sted håber jeg på at kunne komme i en semifinale og spille med om medaljer – det er den ultimative målsætning. Men nu må vi se på det, når jeg starter op. Jeg ser frem til at vise, hvad jeg kan, og forhåbentligt kan vi vinde en masse kampe, og så må vi tage den derfra.”

Træner: Anders kommer med vinderkultur

Den 33-årige Anders Petersen har masser af erfaring fra den danske liga, hvor han har spillet i KIF Kolding, Team Tvis Holstebro og i øjeblikket SønderjyskE. Derudover har han ligeledes tidligere spillet Champions League håndbold samt 24 A-landskampe. Cheftræner, Morten Secher, er glad for tilføjelsen, og han ser frem til, hvad Anders bringer til klubben.
”Det er rigtig spændende, og vi er glade for, at det kunne komme i stand. Anders er en rutineret målmand, og han bringer en vinderkultur og vindermentalitet. Han er en målmand, som jeg forventer, kan være med til at spille os helt i toppen. Han kommer med en masse rutine, der kan være med til at opbygge det nye HC Midtjylland.”
 

null

Publiceret 10 January 2017 10:26