Børnene udstiller

Børn fra Trekløveren, Kirsebærhuset og Solstien udstiller sammen med den kendte prisvindende illustrator Rasmus Bregnhøi

I år 2016 har børn i 3-6 års alderen i Trekløveren, Kirsebærhuset og Solstien arbejdet med tidlig læsning. Børnene har arbejdet med forskellige billedbøger udvalgt af bibliotekarer på Hovedbiblioteket, og der har været særlig fokus på illustrator Rasmus Bregnhøis bog Opfindelser, strikkede huer og en dum kat. Bogen fik den fornemme Blixenpris i 2016.

Ramus Bregnhøi har afholdt tre workshops med børnene på Hovedbiblioteket, hvor der blev lavet flotte Mis og Mus figurer ud fra den prisvindende bog. Disse figurer og andre ting med udgangspunkt i Bregnhøis bog bliver udstillet på Hovedbiblioteket fra den 16. januar - 27 januar og igen på Avedøre Bibliotek fra den 1. februar - 14. februar. Udstillingen indeholder også flotte effekter fra andre billedbøger, som børnene har arbejdet med i løbet af året. Der er fernisering på den spændende udstilling på næste tirsdag den 17. januar kl. 10.00 på Hovedbiblioteket, børneudlånet, hvor borgmester Helle Adelborg åbner udstillingen.

Publiceret 10 January 2017 08:00