Bestyrelsen i Idrætsforeningen Posten i Aabenraa består i dag af fra venstre Iver Struck, Britta Jensen, Anders Geil, Ib Paulsen, Kirsten Schmidt (sekretær) og Kjeld Knudsen (formand). (Privatfoto)

Bestyrelsen i Idrætsforeningen Posten i Aabenraa består i dag af fra venstre Iver Struck, Britta Jensen, Anders Geil, Ib Paulsen, Kirsten Schmidt (sekretær) og Kjeld Knudsen (formand). (Privatfoto)

Et halvt århundrede med Posten

Idrætsforeningen Posten i Aabenraa kan den 13. januar fejre 50 års jubilæum

Idrætsforeningen Posten i Aabenraa kan den 13. januar fejre 50 års jubilæum. Den runde dag markeres med et jubilæumsarrangement på restaurant Folkehjem kl. 12. Her deltager nuværende medlemmer, den første bestyrelse, formænd gennem tiderne og samarbejdspartnere.
Idrætsforeningen blev stiftet den 13. januar 1967 på et møde på Aabenraa Postkontor. Medarbejderne var dengang ansat i Post & Telegrafvæsenet og da Post og Tele blev opdelt, blev der i 1989 stiftet en selvstændig Idrætsforening - Tele i Aabenraa.
I starten var der stor interesse for holdsport og især fodbold og håndbold, der trak mange aktive medlemmer til. I dag er det bowling, badminton, fiskeri, dart og minigolf, som har medlemmernes interesse.
Deltagelsen i disse mange idrætsaktiviteter gennem en lang årrække har foruden fysisk aktivitet også været med til at styrke det sociale netværk på arbejdspladsen i Aabenraa og også med den andre kollegaer i landet.

Pokaler i skabet

Pokal-skabene hos Post Danmark på Jernbanegade vidner om en meget aktiv forening med mange flotte resultater fra medlemmernes side. Den seneste pokal fik bestyrelsen overrakt på delegeretmødet i Fredericia i februar 2016, hvor foreningen blev hædret for at have udvist initiativ, engagement og ansvarlighed for gennemførelse af Forbundsmesterskaberne.
Foreningens næste store arrangement finder sted i Grænsehallerne i weekenden den 4. og 5. februar, hvor der kommer badmintonspillere fra hele landet.
Idrætsforeningen har været arrangør af den traditionsrige julemærkemarch i Aabenraa i rigtig mange år. Siden 1998 har startstedet været Jernbanegade 15. Mange frivillige kræfter har været med til at samle midler ind til børn på julemærkehjemmene i Danmark. Senest deltog godt 200 i marchen den 4. december 2016, som bidrog med godt 10.000 kroner til julemærkefonden.

Publiceret 10 January 2017 08:00