Tina Jeppesen byder velkommen til hyggelig strikkecafé på Hovedbiblioteket.

Tina Jeppesen byder velkommen til hyggelig strikkecafé på Hovedbiblioteket.

Få inspiration til strikketøjet i strikkecaféen

Her i det nye år starter Strikkecaféen på Hovedbiblioteket igen op

Så er der igen strikkecafé på Hovedbiblioteket, og det er Hvidovreborger og frivillig Tina Jeppesen, der står for Caféen.

Tina Jeppesen har Rosalind Strikcafé privat og brænder for strikning, og at der er aktiviteter og fællesskaber lokalt, hvor mennesker kan mødes. Der er planlagt Strikkecafé torsdage fra den 12. januar, 26. januar, 9. februar, 23. februar, 9. marts, 30. marts, 6. april samt den 20. april. Alle dage fra kl. 10.00 - 12.30. Alle strikkeinteresserede er velkomne, såvel begyndere som øvede. Det er bare om at møde op i bibliotekets udlån, hvor der vil være kaffe og te. I strikkecaféen vil der være mulighed for at hente inspiration, dele erfaringer og hjælpe hinanden med strikketøjet. Og ikke mindst hyggeligt samvær, mens der strikkes.

Rosalin Strikcafe Grænsevej 10 Tina Jeppesen september 2015

Rosalin Strikcafe Grænsevej 10 Tina Jeppesen september 2015

Giv arven videre

Tina Jeppesen vil også gerne have at man giver arven videre til den næste generation. - Vi vil gerne invitere jeres børn og børnebørn med i strikcafé, så hvis du har nogen du gerne vil lære at strikke/hækle så er de velkommen sammen med dig, når jeg holder søndags strikcafé - det sker søndagene den 15. januar, den 5. februar og 5. marts, alle dagene fra kl. 13.30-16.00. Jeg glæder mig til at give arven videre, siger Tina Jeppesen. Søndags strikcaféen koster 30 kr og her serveres saft til børnene, der minimum skal være 7-8 år. Al tilmelding skal ske i Rosalind Strikcafé på tlf. 28 91 87 39, tilmeldingen er bindende og betaling tilbagebetales kun såfremt  at workshop eller kurset bliver aflyst pga. manglende tilmeldinger.

Publiceret 10 January 2017 08:00