Det var en kold omgang for HIF's spillere og trænere, da man i lørdags officielt tog fat på en ny sæson.

Det var en kold omgang for HIF's spillere og trænere, da man i lørdags officielt tog fat på en ny sæson.

HIF’s spillere har holdt en fornuftig ferie og mødte fit op

De kommende 14 dage står på fysisk træning inden testkampene løber af stabelen

FODBOLD: I lørdags mødte i alt 15 spillere op til den første træning. Fem spillere var forhindret, men de er med, når der tages fat på den fysiske opstart i indeværende uge.

Af
ebo@hvidovreavis.dk

- Der var forskellige årsager til, at vi mødte 15 spillere op, men de, der mødte op, så rigtig godt ud også set ud fra et fysisk indtryk, fortalte træner Christian Iversen. - Eneste spiller, der stadig er tvivlsom i forhold til at fortsætte i HIF, er Peter Benjaminsen, men hans situation afklares meget snart. Nu har spillerne været ude og fået rørt sig med bold, og vi har fortalt om planerne for foråret. De kommende syv mandage står den på fysisk træning i motionscenteret, hvor Sepas, som er et firma, der har forstand på fysisk træning, er med inde over i et meget tæt samarbejde. De har haft spillerne til træning efter turneringsafslutningen i november og frem til jul, hvor de to gange om ugen har fået lagt muskelmasse på. Her i opstarten er der aftalt en enkelt gang om ugen sammen med Sepas... 

Træningskampe Forår 2017

Lørdag den 21. januar kl.? Brøndby IF - HIF Lørdag den 28. januar kl. 11.00 HIF- Avedøre (DS) Lørdag den 4. februar kl. 11.00 HIF - Næstved (1. div.) Tirsdag den 7. februar kl. 16.00 HIF - Helsingør (1. div.) Lørdag den 11. februar kl. 11.00 HIF - Nykøbing FC (1. div.) Lørdag den 18. februar kl. 10.30 AB - HIF (1. div.) Mandag den 20. februar - fredag 24. februar: Træningslejr: Alicante. Lørdag den 4. marts kl. 11.00 HIF - Brønshøj (2. div.) Lørdag den 11. marts kl. 11.00 HIF - HIK (2. div.) Turneringsstart: den 18. - 19. marts 2017 (aftale med BK Frem ved aflysning af turneringskamp).

Publiceret 10 January 2017 08:00